Ha repülőtér, ha parkolás, akkor kizárólag Liszt Ferenc Repülőtér parkoló!

A Liszt Ferenc Repülőtér parkoló személyzete szeretettel várja a nap 24 órájában, ha repülővel utazik és autója számára biztonságos parkolót keres! Mivel tisztelt ügyfeleink számára biztonságos, őrzött területet tudunk biztosítani, így ha mellettünk dönt nem kell aggódnia gépjárműve biztonsága miatt, pontosan olyan állapotban fogja azt visszakapni, ahogyan hagyta!

[wp_ad_camp_1]

Az őrzött parkoló a Liszt Ferenc Repülőtéren igazán könnyedén megtalálható, ugyanis az Üllői úton kifelé haladva, azaz a „Budapest vége” táblától csupán kétszáz méterre, jobb oldalon a sorompóval ellátott vasúti átjárónál várjuk! A parkolás a Liszt Ferenc repülőtéren egyszerű és nagyszerű, hiszen amint a parkolónkba ér kollégáink pár perc adminisztrációs, illetve regisztrációs ügyintézés után máris leparkolják autóját és átpakolják csomagjait kisbuszunkba, majd azzal együtt kiszállítják a megadott Liszt Ferenc Repülőtéri terminálra.

 

Liszt Ferenc Repülőtér parkoló

Liszt Ferenc Repülőtér parkoló

A Liszt Ferenc Repülőtér parkolás kétszáz autó számára adott, a hét minden napján és nap minden órájában a repülőtértől csupán öt percre. Parkolási díjaink a csomagok mozgatását a parkolónktól a repülőtérig, valamint megérkezéskor repülőtértől a parkolónkig ugyancsak tartalmazzák. Az őrzött parkoló a Liszt Ferenc Repülőtéren akkor is kiváló megoldás, ha csak pár perce maradt a repülő indulásáig, hiszen csak telefonálnia kell és kollégáink máris a megadott terminálnál vannak, hogy beszállítsák autóját parkolónkba.

A Liszt Ferenc Repülőtér parkoló ügyfelei nyaralásuk, üzleti útjuk során mindig biztonságban tudhatják autójukat, sőt számos más, kapcsolódó szolgáltatást is igénybe vehetnek kedvező árak mellett. A bővebb információk érdekében keresse fel honlapunkat, ahol minden kérdésére választ kaphat! Ne feledje, biztonságos és kényelemes parkolás érdekében állunk rendelkezésére!