Hágcsó szabvány online rendelése alacsony áron!

Weboldalunkon a gravetti.hu-n levő termékcsoportot az ACS – Attestation de Conformité sanitaire, a francia Egészségügyi Főigazgatóság által kiadott hivatalos tanúsítvány igazolja, így a hágcsók olyan környezetben használhatók, ahol közvetlenül érintkeznek ivóvízzel.

Hágcsó szabvány online olvasható a gravetti.hu weboldalon, tehát nézzen be weboldalunkra ha hágcsót szeretne rendelni. Csapatunk fix létrákat gyárt hágcsók – az EN ISO 14122-4 szabvány szerint. Ezeket az EN 131 szabvány szerint tesztelték. Weboldalunk az UNI EN 14396 szabványnak megfelelő CE-jelölésű létrákat is biztosít, amelyeket aknákhoz terveztek és építenek. Csapatunk megszerezte az ACS tanúsítványt (ACS – Attestation de Conformité sanitaire), a francia egészségügyi főigazgatóság által kiadott hivatalos francia tanúsítványt, amely tanúsítja a hágcsó megfelelőségét. Az FRP hágcsók a gyárban készülnek és előszerelhetők. A falra szerelés rozsdamentes acél vagy FRP konzolokkal történik.

Az ipari fix függőleges hágcsó biztonsági kalitkával szabványos méretekben kapható 2-6 m padlótól a mennyezetig. A rögzített biztonsági ketrec úgy van kialakítva, hogy 2,2-3 m feletti magasságban a tetőbejárati ajtó alatt üljön. Igény szerint egyedi méretek is rendelkezésre állnak speciális alkalmazáshoz. Válasszon az alumínium vagy horganyzott lágyacél opciók közül, szabványos méretekben. Úgy tervezték, hogy megfeleljen vagy meghaladja az összes ismert építési előírást, az EGA rögzített ketreces hágcsó könnyű hozzáférést biztosít a tetőkhöz és a platformokhoz, miközben biztonságot is nyújt. Magas platformokon és háztetőkön végzett munka során elengedhetetlen a biztonságos környezet biztosítása, ezért nálunk a legjobb hágcsókat rendelheti meg. Bővebb leírásért és információkért nézzen be a gravetti.hu-ra.