Haj a fürdőszobai lefolyókban

A lefolyókban levő fürdőszobai dugulások okozója legtöbbször a haj. Tisztálkodás közben A hajlamosak vagyunk, nem szándékosan szennyezni a lefolyók csöveit. A samponok, sminkszerek, szappanmaradékok, testápolók, krémek mind veszélyt jelentenek fürdőszobánk lefolyói számára, hiszen könnyen megtapadnak a csövek falán.

A haj a fürdőszobai lefolyókban, egymagában nem okozna problémát, viszont a csöveken megtapadt szappanmaradékokkal együtt igen nagy gondokat okozhat a csövekben. Ezeket a dugulásokat nehéz kezelni, hiszen általában nem használ sem a pumpás, sem a vegyszeres megoldás. Manapság viszont már kaphatóak olyan műanyag eszközök, amelyek egyszerűen eltávolítják a lefolyóban levő hajat, a műanyag pálcácskák apró karmai segítségével. Ilyen módon elkerülhetjük a vegyszereket is, ezért is ajánlott és előnyös eme műanyag eszközök használata. Környezetünk megvédése érdekében napjainkban sokan döntenek az ilyen természetes megoldások mellett. Léteznek még apróbb lyukakkal rendelkező szűrők, amiknek segítségével szintén eltávolítható a lefolyókban megtapadt haj.

Haj a lefolyóban

Haj a lefolyóban

Amennyiben biztosra akar menni, a Fűtés Gázszerelés cég azonnali duguláselhárítást biztosít Budapesten és egész Pest megyében. Ez a cég a legjobb szakembereket küldi lakására, ingyenes munkafelmérés és árajánlat után, szükség szerint akár 1 órán belül, mindenféle kiszállási díj nélkül. Duguláselhárítás esetén tárcsázza a +36 20 366 80 67 telefonszámot, és a visszahívás, valamint a tanácsadás is ingyenes, vagy küldjön e-mailt az info@futes-gazszereles.hu weboldalra, és mi készségesen válaszolunk bármely kérdésére. A fürdőszobai dugulással, vagy más vízzel, gázzal, vagy villannyal kapcsolatos információkért kattintson a futes-gazszereles.hu weboldalra.