Hajdu Puffertartály jó áron

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. puffertartályok zárt, melegvizes központi fűtési rendszerek tárolótartályai. A puffertartály a gáz- és olajüzemű fűtőberendezésekhez, a szilárd tüzelőanyagokhoz, a biomassza kazánokhoz, a naprendszerekhez és a hőszivattyúkhoz hőgenerátorként könnyedén csatlakoztathatóak. Ezek összekapcsolhatók a HMV közvetett tartályokkal, bár egyes modellek közvetlenül forró vizet termelhetnek.

[wp_ad_camp_1]

A http://www.netkazan.hu/ – Hajdu Puffertartály rendelhető igazán alacsony áron, ezért mindenképpen nézzen be hozzánk ha ön is már régóta szeretne egy puffertartályt rendelni, hiszen nálunk olcsón hozzájuthat és még a kiszállítás is villámgyors lesz. Csapatunk minden puffertartályra garanciát vállal majd. A puffertartályok szabadon állóak, 300 liter és 1000 liter közötti térfogatban, „üres”, tekercscső és kombinált változatban kaphatók. A puffertartály belső felülete nem rendelkezik korrózióvédelemmel, ezért csak fűtővízzel lehet feltölteni. A tartályt 100 mm vastag, puha poliuretán hab réteggel szigetelték; a burkolat műbőr. Mind a burkolat, mind a szigetelés eltávolítható, hogy a tartály könnyen felszerelhető legyen. A szigetelés eltávolításával még a legnagyobb kapacitású puffertartály is könnyen átfér egy 800-as ajtón is.

Hajdu puffertartály

Hajdu puffertartály

Amennyiben még ennél is több információt és részletet szeretne megtudni nincs más dolga, mint felkeresni weboldalunkat, hiszen itt megtalálhatja majd a puffertartályok teljes leírását és lesz lehetősége átböngészni a teljes kínálatot, ráadásul nálunk megtekintheti az illusztrációkat is az árakkal együtt. Ha tőlünk rendel, akkor teljesen ingyenes lesz a kiszállítás is tehát semmiképp sem fogja megbánni ha minket választ. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran barátságos ügyfélszolgálatunkhoz és minden kérdésére választ kap majd.