Hajvágó vásárlás online áruházból

A hajvágó az emberi hajának levágására szolgáló speciális eszköz. Ugyanazon az elven működnek, mint az olló, de különböznek önmaguktól és a borotváktól. Hasonló, de nagyobb teherbírású eszközöket használnak juhok nyírásához, de gépi ollóknak is hívják őket.

[wp_ad_camp_1]

Hajvágó vár minden kedves érdeklődőt a probeauty.hu weboldalon, tehát keressen fel minket bátran és mindent megtudhat a hajvágókról és a hajvágó kínálatról is. A hajvágók tartalmaznak egy pár kihegyezett fésűszerű pengét, amelyek szorosan érintkeznek egymás felett, egy mechanizmust, amely lehet kézi vagy elektromos a pengék egyik oldalról a másikra rezgésére, és egy fogantyút. A nyírógépet úgy mozgatják, hogy a haj a fésű fogai között legyen, és ollóval vágja, amikor az egyik penge a másikhoz képest oldalra csúszik. A lapátok közötti súrlódásnak a lehető legkisebbnek kell lennie, amelyet az anyag és a felület megválasztása, valamint a gyakori kenés érhet el. Az elektromos hajvágógép ugyanúgy működik, mint a kézi, de elektromos motor hajtja, és a pengék egyik oldalról a másikra lengenek. Számos országban fokozatosan kiszorították a kézi hajvágógépeket. A nyírógép gyártásában három különböző motortípust használnak: mágneses, forgó és forgatható. A forgási stílust vezérelheti egyenáramú vagy váltakozó áramú áramforrás.

Hajvágó

Hajvágó

Mind a mágneses, mind a forgó stílusú hajvágó olyan mágneses erőket használ, amelyek a rézhuzal acél körüli tekercseléséből származnak. A váltakozó áram olyan ciklust hoz létre, amely vonzóvá és pihentetővé teszi a rugót, hogy megteremtse a sebességet és a nyomatékot, amellyel a vágógépet a fésűpengén át lehet hajtani. Leo J. Wahl találta fel az első elektromos hajvágót. Először egy kézi masszírozót tervezett nagybátyjának, Dr. Frank Wahlnak. Frank Wahl gyártó üzemet nyitott az illinois-i Sterlingben Leo masszírozójának gyártására és értékesítésére. További részletekért nézzen be a probeauty.hu weboldalra.