Házi koszt helyett inkább kutyaeledel

Már régóta ismert dolog, hogy a kutyáknak másmilyen vitaminokra és ásvány anyagokra van szüksége, mint gazdáiknak, az embereknek. Ez az eltérő igény a szervezeti felépítettségből következik. Ezért, ha kutyusunknak kizárólag házi kosztot adunk, akkor nem biztos, hogy megkap majd minden olyan anyagot, mely az egészsége megőrzése érdekében elengedhetetlen.

[wp_ad_camp_1]

A kutyaeledel, ahogyan neve is sugallja, kimondottan ezeknek a házi kedvenceknek készült, ezért tartalmazzák azokat az ásványi anyagokat és vitaminokat, melyek hozzájárulnak kutyusunk egészségének támogatásához. Sokan sajnos ezt nem veszik komolyan, és továbbra is házi kosztot adnak nekik táplálék gyanánt. Olyanok is akadnak, akik bár megvásárolják számukra a kutyaeledelt, de a silányabb minőségűt. Az ilyen rosszabb minőségű eledelek szintén nem tartalmazzák a megfelelő anyagokat házi kedvencünk számára. Ha valóban azt szeretnénk, hogy kutyusunk sokáig és egészségesen éljen, akkor megéri számára minőségi kutyaeledelt vásárolni, mely biztosan tartalmaz minden olyan vitamint és ásványi anyagot, mellyel kis kedvence hosszan megőrizheti egészségét.

Belcano Puppy kutyaeledel

Belcano Puppy kutyaeledel

Az www.apacsdog.hu oldalán olyan kutyaeledelt választhatunk számára, mely garantáltan mesterséges anyagoktól is mentes. Ezek a tápok minden olyan hatóanyagot tartalmaznak, melyek támogatják kutyusának egészségét. Ilyen anyagok például az anktartiszi páncélosrák, omega-3 zsírsav és különféle gyógynövények, melyek segítik a táplálék megemésztését az állatoknál. De a kínálatunkban olyan kutyaeledelek is megtalálhatók, melyeket a laktózérzékeny kedvencünk is fogyaszthat. Amennyiben Ön is szeretne mesterséges anyagoktól mentes kutyaeledelt vásárolni, látogasson el az apacsdog.hu weboldalra, ahol több termék közül is választhat kedvencének.