Hirtv műsor az interneten

A Hír Televízió (konzervatív hírcsatorna) egy budapesti hírcsatorna. Az óránkénti hírek mellett politikai és kulturális folyóiratokat is sugároznak. Bővebb leírásért kattintson a musor.tv-re.

[wp_ad_camp_1]

Hirtv műsora megtekinthető lesz bárki számára, teljes egészében és teljesen ingyenesen a musor.tv weboldalon, ezért ne habozzon, kattintson ide, ha megtekintené, hogy milyen érdekes műsorokat tekinthet majd meg a musor.tv-n a héten. A magán műsorszolgáltató nagy szerepet játszott a szocialista politikusokat érintő számos ügy felfedésében. Az állami csatornák (m1, m2, Duna TV, Duna World) és az Echo TV mellett az állomás a kormányhoz közeli televíziós műsorszolgáltatóként működik Magyarországon. A televíziós állomás együttműködik a kormányhoz kapcsolt napilappal, a Magyar Nemzettel és a Lánchíd-Rádióval. Amikor az MTV 2006 októberében viharos volt, a Hír TV volt az egyetlen műsorszolgáltató, amely élő közvetítést jelentett, amelyet a CNN, a BBC és más műsorszolgáltatók sugároztak.

HírTV

HírTV

A hírcsatorna csak az Astra 1KR, az Intelsat 10-02 és az Amos 2 műholdakon keresztül vehető igénybe a UPC Direct, az RCS DigiTV és a Boom fizetős TV csomagjain keresztül, bár egy élő közvetítés elérhető a műsorszolgáltató honlapján. Amennyiben még ennél is szeretne megtudni erről a szuper hírcsatornáról és megtekintené műsorait, nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk a musor.tv weboldalra, tehát itt a helye nálunk, ha érdekelné, hogy ma vagy a hétvégén milyen műsorokat nézhet majd a Hír TV-n. Ha már unja a szokásos filmeket és sorozatokat, nézzen meg néhány érdekes műsort a Hír TV-n. Nálunk előre tervezhet, és már megnézheti, hogy hétvégén mit lenne érdemes megtekinteni. Weboldalunkon lehetősége lesz más hírcsatornák megtekintésére is, ezért nem fogja megbánni ha benéz hozzánk.