Hogyan óvjuk az autónkat nyáron

A nyári meleg sok embernek problémát okoz, és sokan nem is bírják a nyári forróságot, éppen így van ez az autókkal is, tehát nagyon fontos, hogy nyáron is ugyanúgy gondoskodjon autójáról mint más évszakokban, sőt, egyes alkatrészek ilyenkor fokozott figyelmet érdemelnek, mert könnyen felforrósodhatnak és problémákat okozhatnak akár vezetés közben is. Bővebben erről a ka-autoszerviz.hu weboldalon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Hogyan óvjuk az autónkat nyáron? Hát úgy, hogy waxolunk és mosunk, ez a két legfontosabb teendő amit a napsugárzás ellen el lehet végezni. Nagy meleg és komoly napsugárzás esetén nagyon gyakran kell mosni az autót, főleg viasz tartalmú ápoló szerekkel, mert a viasz képes arra hogy visszaverje a napfényt és egyben azt is megakadályozza, hogy a a napfény bejusson a festékbe, de akár a karosszériába került vizet is le tudja pergetni, tehát a viasz tartalmú autómosók több előnnyel is rendelkeznek. Az üvegre került szerves anyagokkal illetve egyéb szennyeződésekkel nyáron is vigyázni kell, mert ilyenkor hamar odaszáradnak ezért még idejében meg kell tisztítani az üvegeket autómosó vegyszerek és víz segítségével.

Autó nyáron

Autó nyáron

Amennyiben még több információt és részletet szeretne megtudni arról, hogy hogyan is óvhatja meg még jobban autóját a nyári melegektől, akkor mindenképpen érdemes lehet fellátogatnia weboldalunkat a ka-autoszerviz.hu-t, hiszen itt olvashat bővebb leírást, és autószervizünkről is többet tudhat meg. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran segítőkész ügyégélszolgálatunkhoz az szerviz@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza bátran a +36 62 554 013 telefonszámot és mi azonnal felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy válaszolni tudjunk a feltett kérdésekre. Válassza szegedi autószervizünket, és garantáltan nem fog csalódni!