Hogyan viselkedj az első randin?

Hosszú levélváltások után, elhatározzátok, hogy kiléptek az internetes társkereső oldalak rejtekéből és végre személyesen is találkoztok? Az első randi mindig izgalmas és vízválasztó pont. EZ az, amiből bármi lehet, siker vagy bukta, közös jövő vagy soha ne is lássalak. Éppen ezért érdemes egy stratégiát kialakítani már a találkozó előtt, hiszen így nagyobb az esélyünk, hogy legyen második vagy sokadik alkalom is.

Igent mondott? No, nem a lánykérésre, csak a randevúra, akkor már félig nyert ügyed van. Viszont most jön csak a neheze, mert valamivel le kell nyűgöznöd, különben hiába minden próbálkozás. Három lényeges dologra figyelj mindenképpen:

No para! Fő a határozottság

A nők szeretik a határozott férfiakat. Persze fő a spontaneitás, de itt kell egy terv! Hova mentek, mit csináltok ott, elfogadod-e, ha ki akarja fizetni valaminek a felét. A társkeresés útvesztőiben természetesen a legtöbb ember fél az elutasítástól, így próbát sem tesz. De mit veszíthetsz? Ha már határozott voltál végig, és úgy érzed, a randitok jól sikerült, nyugodtan kérdezd meg a végén, hogy mikor találkoztok újra. Hidd el, egy céltudatos pasi biztonságot áraszt magából, ez már akár egy plusz pont lehet. Egy férfi mindig tudja, mit akar, és ha a kiszemelt hölgyről van szó, akkor csak határozottan!

A társaság

Készülj egy átlagos randevúra, ahol egy remélhetőleg kedves, félig ismeretlennel megpróbálod jól érezni magad. Ne várd, hogy szórakoztassanak! Egy igazán jó találkában az a jó, ha nem várod el a mástól, hogy megnevettessen. Ez majd úgyis jön magától, ha működik az a bizonyos kémia… Ez egy oda vissza, adok kapok játék. Mindkét félnek oda kell tennie magát, hiszen a randi csak akkor igazán kellemes és szórakoztató. Persze lehetnek vakfoltok, amikor beüt egy kis hatásszünet, de a határozottsággal és kis szellemességgel simán eloszlathatod a szürke ködöt.

Hogyan viselkedj az első randin?

Hogyan viselkedj az első randin?

Udvariasság

Az ördögi apró részletek…A nőkbe genetikailag kódolva van, tehát akarva akaratlanul ezt lesik. Jöhetnek az örök klasszikusok, mint az ajtónyitás, szék kihúzása és társai. Fontos, hogy a randi elején dicsérj meg valamit rajta. Lehet az a haja, vagy akár a ruhája. Hidd el örülni fog a bóknak, hiszen tuti a fürdőszobában elidőzött egy darabig, hogy tökéletes legyen erre az alkalomra a sminkje. Az udvariassághoz hozzátartozik, az okostelefon mellőzése. Ne piszkáld állandóan, mert téged is biztos zavarna, ha nem rád koncentrál a partnered.

És egy plusztanács…

Légy természetes!

Nincs rosszabb annál, amikor egy olyan szerep miatt bukod el a randit, ami nem is a te posztod. Akivel, tényleg működik az a bizonyos kémia azzal menni fog minden különösebb csel és taktika nélkül, szimplán csak figyelmességgel. Ha pedig mégsem úgy jött össze a randevú? Mindennap új és új szinglik döntik el, hogy regisztrálnak az ingyenes társkereső oldalakra, egy kevésbé sikeres próbálkozás miatt ne hagyjon el a remény. Semmi baj, gyakorlat teszi a mestert!