Homonnay Gergely könyvei pénztárcakímélő áron kaphatók!

Homonnay Gergely könyveinek főszereplője, Erzsébet Fenevadova minden idők legnagyobb híressége. Igazi szőrös királynő, szőrös fülű, bajuszos díva, szupermodell, politikai kommentátor, sokoldalúsága szinte felsorolhatatlan, bölcsessége pedig káprázatos, többek között ezért is érdemelné ki az elnöki tisztséget.

Homonnay Gergely könyvei elérhetőek a book24.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk még ma és válogasson kedvére az író munkái között amelyeket kedvezményes áron megrendelhet. A macskáról, Erzsiről szóló műveiben a macska követői tudják, hogy életük semmit sem érne Erzsébet vezetése nélkül. Nagyságát gyakran éneklik a költészetben, és az írástudatlanok mély tiszteletüket fejezik ki a tonhal iránt, hogy kielégítsék Erzsébet kifinomult ízlését. Erzsébet jelenleg a budai Hotel Wardrobe Wellness Superior elnöki lakosztályában él. Sajnos egyedülálló. Jelenleg egyetlen, méltatlan udvari szolga, Gergely igyekszik kivételes nagyságának megfelelő körülményeket teremteni. Erzsi, az ország szeretett macskája 7 mágikus bölcsességet közöl 7 fontos témában. A 49 örökzöld mondás mindegyike akár sorsunk is lehet – persze csak akkor, ha elfogadja az olvasó. „Minden problémára a legjobb megoldás az, ha még egyet alszunk rá”.

Homonnay Gergely Gyuláról származott A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán angol és német nyelvet tanult, majd a Pécsi Tudományegyetemen és az ELTE-n jogot tanult. Fordítóként élt, dolgozott egy fotóügynökségnél, tanított középiskolában és újságíró lett. A balett területéről írt kritikákkal kezdett, később írt a Best és a Story folyóiratokba, és közreműködött például a Women’s Psychicsben is. Amennyiben többet tudna meg róla és műveiről, vagy könyvet szeretne rendelni, nézzen be a book24.hu weboldalra.