Hűtőberendezések a minőségi kiszolgálás érdekében

Ugye Önnek sem mindegy milyen hűtőszekrényt használnak otthonukban. Egy vendéglátóipari, vagy az élelmiszer kereskedelmi üzletek esetében ez hatványozottan fontos. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen állapotban tudja megőrizni áruit, termékeit, azok milyen hosszan eltarthatóak, és milyen minőségben lehet eladni, elfogyasztani azokat.

[wp_ad_camp_1]

Az üzletekben, áruházakban hatalmas árumennyiségek fordulnak meg, a gyors mozgás az árukészletben eleve az ipar sajátossága. A hűtőberendezések az egyik alappillére minden üzletnek, hiszen a napi, gyorsan fogyó háztartási termékek nagy részét hűtve kell tárolni. Ehhez azonban már komoly hűtéstechnika szükséges, hiszen nem kockáztathatja meg egyik kereskedő sem, hogy például egy rosszul működő csemege hűtő pult, tejhűtő faliregál, üvegajtós hűtőszekrény, vagy esetleg a mirelit termékek hűtésére használatos sziget fagyasztó, üveg tolótetős fagyasztó láda miatt az egész készlet tönkremenjen! Nem beszélve többek között az egészségügyi szabályok betartásáról, vagy éppen a vásárlók bizalmának elvesztéséről sem! A megbízhatóság alapvető fontosságú.

A vendéglátóhelyek hűtőberendezései hasonlóan fontos szerepet töltenek be. A vendégek elégedettsége a legfontosabb, valamint a rendszeres közegészségügyi ellenőrzéseknek is meg kell felelni! Ugyancsak a hűtéstechnika megbízhatóságát, jelentőségét emelnénk ki.

Nem beszélve a mai fogyasztási trendekről, ahol is a friss alapanyagokból készült ételeket preferálják, keresik a vendégek, a tartósítószer-mentesség, és a vitaminok, nyomelemek megőrzése céljából. Erre a trendre minden vendéglátósnak figyelnie kell, és a legfrissebb anyagokból készíteni az ételeket, ugyanakkor a fagyasztott késztermékek arányát minimalizálni kell ahogy lehetséges! A frissesség megőrzése érdekében tudunk megoldást ajánlani.

Hűtő-, fagyasztószekrény kínálatunk kizárólag ipari készülékeket tartalmaz. A fő különbségek a háztartásival szemben:

 • Robosztusabb kialakításúak, strapabíróbbak
 • Ipari szabvány méretek
 • Nagyobb belméretekkel rendelkeznek
 • Stabilabb működés, állandó hőmérsékleten tartás, komolyabb teljesítmény mellett
 • Az egészségügyi előírásoknak (HACCP) megfelelnek
 • Működésük környezetkímélő és energiatakarékos

A lista alapján kijelenthetjük, hogy érdemes az ipari változatot választani a vendéglátóipari egységek számára, hiszen csak így tudják hosszútávon biztosítani és garantálni az ételek minőségét, és a biztos üzletmenetet.

Éttermek részére ajánljuk még sokkoló hűtőinket, amelyek nagy mennyiségű étel gyorsfagyasztására alkalmasak.

Vendi - Ipari hűtőberendezések

Vendi – Ipari hűtőberendezések

Pizzériákban, nagy konyhákban minden munkafelületnek nagy jelentősége van. A hűtött munkaasztalok és pizza előkészítő munkaasztalok megfelelő méretű munkaterületet adnak a konyhában dolgozóknak. Lehetőség van olyan (pizza) előkészítő munkaasztal választására, ahol a munkafelület tetején kis rekeszekben az alapanyag tárolható, így még gyorsítani is tud az ételkészítés munkafolyamatain. További előnye, hogy a pult alatt hűtőberendezés található.

Cukrászdákba, fagyizókba ajánljuk süteményhűtő vitrinjeinket, illetve fagylaltpultjainkat. Esztétikus kialakításuknak köszönhetően garantáltan vonzzák a tekinteteket, így garantáltan nagy sikerük lesz a bennük tárolt fagylaltoknak, süteményeknek. Szakember gárdánk a vitrinek, pultok beépítését is vállalják, a már meglévő kiszolgáló pultrendszerbe, hogy minél inkább illeszkedjen az Ön elképzeléseihez.

A nyári melegben gondoskodni kell a hideg italokról, így erre a feladatara külön üvegajtós palackhűtőket kínálunk. Nagy oldalsó és front felületekkel rendelkeznek, amiket branding-elni lehet az üdítők, sörök, energia italok, ásványvizek márkáival igény szerint. Méret alapján az 50 literestől egészen az 1000 literes változatig szerepel kínálatunkban.

Az üvegajtós borhűtők stabilan képesek tartani a beállított hőmérsékletet, így garantáltan a kellő hőmérsékleten fognak maradni benne a jó minőségű borok. Esztétikus megjelenésük miatt akár a vendégtérbe is helyezhetők, így garantáltan felkelti a vendégek figyelmét!

Áruházak, üzletek számára teljes hűtési megoldásokat kínálunk, így csemegepultokat, tejhűtő, és egyéb faliregálokat, fagyasztóládákat, vagy éppen sziget kialakítású mélyhűtőket. A hűtőberendezések elhelyezésében, a pultok, hűtők elrendezésében segítségére leszünk. Már a tervezés során bekapcsolódunk a munkába, így a helyi viszonyokat felmérve a legjobb ajánlatot tudjuk nyújtani. Mivel közvetlenül a gyártókkal állunk kapcsolatban, így rugalmasak tudunk lenni a tervezést, szállítást, kivitelezést illetően. Nem okoz gondot a szín, méret, űrtartalom, teljesítmény, forma (pl. sarok kialakítású pultok) meghatározása, megtervezése, és beépítése. Azzal, hogy velünk tervezteti meg, költséget is spórol!

Látogasson el weboldalunkra, és ismerje meg a teljes kínálatunkat. Termékeink mellett vegye igénybe szolgáltatásainkat is: tanácsadás, tervezés, kivitelezés, szerviz.

Miért minket válasszon?

 1. Több mint 20 éves szakmai tapasztalat!
 2. Rugalmas és gyors ügyintézés!
 3. Egyedi, mennyiséghez kapcsolódó versenyképes árak alkalmazása!
 4. Gyors szállítási határidő!
 5. Szállítás saját szállítóeszközzel vagy rész szállítás esetén futárszolgálattal!
 6. Országos szervízhálózat a garanciális és garancián túli üzemelés biztosítása érdekében!

Forrás: Ipari hűtőberendezés – Vendi Hungária Kft.