Hüvelytabletta hüvelyi fertőzés elkerülésére

A hüvelyi fertőzés mára általános problémának nevezhető, melynek oka, hogy a nők, akár hetvenöt százaléka is megtapasztalhatja a kellemetlen tüneteket élete során. A hüvelyi fertőzések kapcsán a kiújulásra nagy esély van, aminek oka, hogy hüvelyflóra egyensúlya felborul, aminek következményeként a kórokozók elszaporodnak.

[wp_ad_camp_1]

Hüvelytabletta megoldást jelenthet a hüvelyi fertőzés roppant kellemetlen tüneteire, mint például a kellemetlen szag, az abnormális hüvelyi folyás vagy a viszkető, kellemetlen érzés. A hüvelyi fertőzés egyik jele még, ha a szag még kellemetlenebbé válik a spermával való érintkezést követően. A hüvelyi fertőzés hátterében élesztőgombák, gombák vagy baktériumok is állhatnak. Bakteriális vaginózis esetén a Gardnerella vaginilis okozza a fertőzést, míg a gombás fertőzések hátterében a Candida albicans áll. A hüvelyflóra egyensúlyára több tényező is hatással van, például a fogamzásgátló tabletta alkalmazása, a gyenge immunitás, az intim terület szappanos tisztítása, az antibiotikum használat vagy a túl hosszú ideig benn hagyott tampon. Nem árt tisztában lenni vele, hogy a hüvelyi pH emelkedése kedvez bizonyos baktériumok vagy gombák túlszaporodásának.

Mit lehet tenni, ha hüvelyfertőzéssel küzd? A Beliema Effect Plus hüvelytabletta segíthet a hüvelyfertőzés kezelésében, továbbá a megelőzésben is. A Beliema Effect Plus kemény tablettát mélyen a hüvelybe kell felhelyezni, így a természetes hüvelyflóra egyensúlya, valamint az egészséges hüvelyi pH helyreállítható és fenntartható. Napi egy tablettát kell használni hét napon keresztül, aminek köszönhetően hamar elmúlik a fertőzés és a kellemetlen tüneteknek is búcsút mondhat. Bővebb információkért és rendelésért látogasson el a wavita.hu webáruházba!