IELTS nyelvvizsga-felkészítés kedvező áron

Mi az IELTS? A Nemzetközi Angol Nyelvi Teszt (IELTS) célja, hogy segítsen dolgozni, tanulni vagy olyan országba vándorolni, ahol az angol az anyanyelv. Ez magában foglalja az olyan országokat, mint Ausztrália, Kanada, Új-Zéland, az Egyesült Királyság és az USA.

[wp_ad_camp_1]

IELTS nyelvvizsga-felkészítés elérhető az up2you.hu weboldalon méghozzá igen kedvező áron, tehát keressen fel minket és itt mindent megtalál ha erről a nyelvvizsgáról keres bővebb információkat. Miért válassza az IELTS-t? Ha angolul beszélő országban szeretne dolgozni, élni vagy tanulni, akkor képesnek kell lennie arra, hogy magas szintű angol nyelvtudást mutasson be. Az angol a világ harmadik leginkább beszélt nyelve, világszerte 379 millióan beszélik. Széles körű előnyökkel jár, ha kommunikálni tud az ország anyanyelvén, ahol dolgozni vagy tanulni szeretne. Elengedhetetlen a munkalehetőségek és a közösségbe való beilleszkedés szempontjából is. Az IELTS a legnépszerűbb teszt azok számára, akik Ausztráliába, Kanadába, Új-Zélandra és az Egyesült Királyságba kívánnak vándorolni. A teszt során értékelni fogják, hogy képes-e angolul hallgatni, olvasni, írni és beszélni. Az IELTS osztályozása 1-9 skálán történik. Ez a vizsga a British Council, az IDP: IELTS Australia és a Cambridge Assessment English közös tulajdonában van.

IELTS nyelvvizsga

IELTS nyelvvizsga

Ezt világszerte több mint 10.000 munkáltató, egyetem, iskola és bevándorlási szerv ismeri el, köztük 3400 intézmény az Egyesült Államokban. Szakértő beszélő: A vizsgázó teljes mértékben tudja kezelni a nyelvet. Angol nyelvük megfelelő, pontos és folyékony, és teljes megértést mutatnak. Nagyon jó beszélő: A vizsgázó teljesen operatívan tudja kezelni a nyelvet, csak alkalmanként szisztematikus pontatlanságokkal és nem megfelelő használattal. Félreérthetnek néhány dolgot ismeretlen helyzetekben. Jól kezelik az összetett és részletes érvelést. További leírásért és bővebb részletekért keresse fel az up2you.hu weboldalt.