Intenzív német nyelvtanfolyam Budapest városában

Talán szeretne kommunikálni a rokonokkal, vagy elutazni Németországba a nyári szünetben, vagy felkészülni a tanulásra egy német nyelvterületen? Talán egy német cserediák keltette fel az érdeklődését, vagy van egy barátja, aki ajánlotta, és egyszerűen csak tetszik a nyelv hangzása? Íme néhány ok, amiért a német nyelv tanulása jó választás lehet az Ön számára.

Intenzív német nyelvtanfolyam Budapest városában elérhető az up2you.hu weboldalon, ezért keressen fel minket bátran és itt megtalálhat minden részletet ami a nyelvtanfolyammal kapcsolatos. Több ember beszél németül anyanyelvként, mint bármely más európai nyelven. Nem csoda, hiszen Németország 83 millió lakosa a legnépesebb európai nemzet. De nemcsak Németország lakói beszélnek németül. Ausztria, Svájc, Luxemburg és Liechtenstein hivatalos nyelve is a német. És ez a lakosság jelentős részének anyanyelve Észak-Olaszországban, Kelet-Belgiumban, Hollandiában, Dániában, Kelet-Franciaországban, Lengyelország egyes részein, Csehországban, Oroszországban és Romániában, valamint Európa más részein. Míg a német nyelv tanulása világszerte 120 millió anyanyelvű emberhez kötheti, ne feledje, hogy sokan megtanulnak németül második nyelvként. Világszerte a 3. legnépszerűbb idegennyelv, és az angol után a második legnépszerűbb Európában és Japánban.

Németország a világ harmadik legnagyobb gazdasága, és az Európai Unió gazdasági ereje. 2007 -ben – ötödik éve egymás után és az euró valuta erősödése ellenére – a németek világbajnokok voltak az exportban. Az ország 940 milliárd dollár értékben exportált árut, éppen megelőzve az amerikai exportot. Amennyiben ön is fontosnak tartja, hogy németül tanuljon, keresse fel az up2you.hu weboldalt, és itt megtalálhatja a tanfolyamaink részleteit és árait.