Ipari padlóbevonatok

Az ipar területén, számtalan helyen megtalálhatóak már az ipari padlóbevonatok, hiszen az iparban igen strapabíró felületeket kell létrehozni ahhoz, hogy igen terhelhető legyen. Megpróbáltuk összeszedni azokat a műgyanta alapú bevonatokat, amelyek számításba jöhetnek egy burkolás során.

[wp_ad_camp_1]

Az ásványi és műgyanta alapú bevonatok a maguk területén egyszerűn fenomenálisak. Az ipari padlóbevonatoknak sok esetben mechanikai, vegyi és hő terhelést is el kell viselniük mindenféle károsodás nélkül.

Az ipari raktárakba általában az ásványi alapú és önterülő habarcs betonaljzat kerül felhasználásra. A parkoló területeken az epoxi gyanta kötőanyagú csúszásmentes bevonat használata a legjellemzőbb. Ezek az anyagok sima és fugamentes felületet képeznek, valamint igény esetén csúszásgátló felülettel is elláthatóak. Ezek az anyagok minden esetben a balesetmentes és könnyen tisztántartható ipari munkálatokat segítik elő. Az akrilát és epoxi fedőlezárásokat ásványi aljzatok bevonásához használják.

Ipari padlóbevonat

Ipari padlóbevonat

Az anyag segítségével nem csak új felületet képezhetünk, hanem a meghibásodott felületeket is könnyen kijavíthatjuk. Ma már páraáteresztő és vizes higítású fedőlezárások is megvásárolhatóak. A poliuretan fedőlezárások tartós védelmet biztosítanak a műgyanta alapú ipari padlóbevonatoknak. Ez az anyag kifejezetten jó megoldást nyújthat kisebb padló felújítások esetén is.

Az ipari padlóbevonatok ápolása igen fontos, hiszen így megőrizzük minőségüket és hosszú élettartamot is biztosítunk számukra. Magas fényű és selyemfényű diszperziók és emulziók is megvásárolhatóak annak érdekében, hogy minden nap karbantarthassuk ipari padlónkat!