Ismerjük fel a dugulás előjeleit

A duguláselhárítás XIV. kerület területén is gyakori feladata a szakembereknek. Mivel a lefolyók elzáródása nem egyik percről a másikra történik, bizonyos előjelek alapján már korábban felismerhető a kezdődő probléma. Ha észleljük a “tüneteket”, még időben tudunk cselekedni, akár meg is előzhető a csövek teljes eltömődése.

[wp_ad_camp_1]

Legtöbben már csak az utolsó pillanatban kérik a duguláselhárítást XIV. kerület utcáiban dolgozó szakembereinek segítségével, amikor kiönt a wc vagy csőtörésig fajul a dolog. Pedig a dugulások jóval ezt megelőzően felismerhetők bizonyos előjelekből. Amikor a kádban a szokottnál lassabban folyik le a víz, a mosogatóban éppen hogy csak leszivárog vagy csatornaszag terjeng, egészen biztos, hogy probléma van kialakulóban.

A lefolyótisztítók XIV. kerület valamennyi utcájában 24 órában elérhetők, ha bármi hasonlót tapasztal, bizalommal fordulhat hozzájuk. A kezdődő dugulások megszüntetésében a házi módszerek is hatékonyak lehetnek, mint a lefolyótisztító granulátumok vagy a szódabikarbóna, de ha biztos megoldást szeretne, kérjen hozzáértő segítséget. A duguláselhárítás XIV. kerület lakói számára kiszállási költség nélkül vehető igénybe.