Ismertesse meg gyermekét Julia Donaldson csodás történeteivel!

A mesék csodás világa nagyszerű hatással van a legkisebbekre. A gyerekek számára a mesehallgatás nem csupán szórakozás, hanem a fejlődés egyik kiváló módja, illetve rendkívül bensőséges kapcsolat kialakítására ad lehetőséget a gyerek és a szülő közt.

[wp_ad_camp_1]

Julia Donaldson az egyik legsikeresebb angol író, drámaíró, gyerekköltő. Rendhagyó és egyben tanulságos, humoros alkotásait a magyar gyerekek is nagyon szeretik. Nem csoda, hogy az írónő az egyik legsikeresebb író, aki igazán magas eladási arányokkal rendelkezik. Az írónő könyveit előszeretettel ajánljuk azoknak a szülőknek, akik osztják azt a véleményt, hogy fontos a gyereknek mesét olvasni. Ha Ön is azon a véleményen van, hogy a mese nézés a tévében nem pótolja a mesehallgatást, akkor mindenképp ajánljuk ezeket a nagyszerű köteteket. A gyerek nem csak az izgalmas történeteket fogja élvezni, hanem az illusztrációk is biztosan kedvére lesznek. A mese olvasásnak nagyon sok előnye van. Rendkívül fejlesztő hatása van és ehhez mindössze napi húsz-harminc percre van szükség. Éppen ezért egy fárasztó nap után sem érdemes megfeledkezni a mese olvasásról.

Természetesen az is nagyon fontos, hogy magyar írók műveivel és a magyar népmesékkel megismertesse a gyerekeket, ugyanakkor, ha a külföldi írók műveit is szívesen olvassa gyermekének, akkor érdemes Julia Donaldson műveit választani. Ha minden este, körülbelül azonos időben mesél a gyereknek, azzal egy rendszert hoz létre a gyermek életében, mely érzelemgazdag és biztos pont lesz a gyermek életében. Ráadásul a gyermek fantáziája, beszédkészsége is fejlődik. Mesét olvasni a kicsiknek tehát nem csak jó, hanem igazán hasznos is egyben! Ha szeretne Julia Donaldson könyveket rendelni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a book24.hu webáruházba!