J k rowling könyvek jutányos áron online!

A J.K. Rowling Harry Potter és a Főnix Rendje című könyve a Harry Potter-sorozat ötödik könyve, és a brit regényíró újabb rejtélye. Rowling 2003-ban adta ki a könyvet. Harry Pottert ábrázolja a Roxfortban töltött ötödik évében, valamint Lord Voldemort, a Mágiaügyi Minisztérium és az O.W.L. váratlan újbóli megjelenését is bemutatja.

J k rowling könyvek rendelhetőek a book24.hu weboldalon méghozzá kedvezményes áron, tehát kattintson ide bátran és tekintse meg a jobbnál jobb J. K. Rowling könyveket. A megjelenést követő 24 órán belül a Főnix Rendje című könyv több mint ötmillió példányban kelt el, és számos díjat nyert. Annak ellenére, hogy a sorozat legnagyobb könyve, J. K. Rowling Főnix Rendje még mindig az egyik legjobb műve. Bár J. K. Rowling Harry Potter franchise-ja tele van csodálatos misztikus fejezetekkel, a Titkok kamrája sajnos a legkevésbé látványos ezek közül. A bölcsek köve kiváló munkát végzett Potter univerzumának létrehozásában. A folytatása egy kicsit segít az olvasóknak a világ és a benne élő emberek megértésében. A könyv Potter második évét örökíti meg a Roxfort Boszorkány- és Varázslóiskolában. Miután egy sor szöveg jelenik meg az iskola folyosóinak falain, figyelmeztetve, hogy a Titkok Kamrája valóban megnyílt, és Mardekár örököse meg akarja gyilkolni az összes olyan diákot, aki nem varázsló családból származik, Harryt és barátai úgy döntenek, hogy megvizsgálják a támadások sorozatát, amelyek megrémítették az egész közösséget.

Az átmeneti üresedés egy újabb regénye J.K. Rowlingnak, amelynek központja egy Pagford nevű külvárosi West Country város található, a könyvet 2012-ben adták ki.  A történet beszámol Barry Fairbrother-ről, a pagfordi egyházközségi tanács elvesztésének következményeiről. Egy közeli golfpálya parkolójában hal meg aneurizmarepedésben. Konfliktus tör ki, amikor megpróbálja megválasztani az örökösét. Ha önt is érdekli ez a könyv, vagy valamelyik Harry Potter regény, látogasson el a book24.hu weboldalra.