Julia Quinn népszerű könyvei online!

1814 újabb eseménydús évszaknak ígérkezik a Bridgerton család életében, de ez a szerző szerint nem lesz az Anthony Bridgerton, London legmegfoghatatlanabb agglegénye számára, aki semmi jelét nem mutatta arra nézve, hogy házasságot tervez. És valójában miért is kellene? Ha a tökéletes játékról van szó, senki sem csinálja jobban nála.

Julia Quinn könyvek rendelhetőek a book24.hu weboldalon, tehát keressen fel minket bátran és tekintse meg a legérdekesebb Bridgerton könyveket amelyeket a legjobb áron beszerezhet. Anthony Bridgerton végre úgy döntött, hogy megházasodik – még feleséget is választott! Az egyetlen akadály a tervezett nővére, Kate Sheffield – a legbeavatkozóbb nő, aki valaha is megtisztelt egy londoni báltermet. A lelkes cselszövő őrületbe kergeti Anthonyt azzal az elhatározásával, hogy leállítja az eljegyzést, de amikor éjszaka lehunyja a szemét, Kate az a nő, aki egyre erotikusabb álmait kísérti. A közhiedelemmel ellentétben Kate egészen biztos abban, hogy Anthony Bridgerton a leggonoszabb szélhámos. Kate elhatározta, hogy megvédi a húgát – de attól tart, hogy a szíve sebezhető. És amikor Anthony ajka megérinti az övét, hirtelen attól fél, hogy talán maga sem tud ellenállni az elítélendő személynek.

Sophie Beckett álmában sem gondolta, hogy besurranhat Lady Bridgerton híres álarcosbáljába – vagy hogy a „Bájos herceg” ott várja majd! Noha Sophie egy gróf lánya, megvető mostohaanyja a szolgáló szerepébe utasította. De most, a debonair és a pusztítóan jóképű Benedict Bridgerton erős karjai között van, és királyinak érzi magát. Sajnos tudja, hogy minden varázslatnak véget kell vetni, amikor az óra éjfélt üt. Amennyiben többet tudna meg az izgalmas Bridgerton könyvekről keresse fel a book24.hu weboldalt, ahol a teljes sorozatot is megrendelheti méghozzá alacsony áron.