Jutalomfalat kutyáknak olcsón!

A jutalomfalat kínálatunkban az egyik legkedveltebb és legelterjedtebb kutyaeledel típus. Amellett, hogy a kutyáknak folyamatosan szükségük van egészséges tápanyagokra, igénylik az odafigyelést is, ezért nagyon fontos számukra, hogy folyamatosan visszajelzést kapjanak gazdijuktól arról, hogy szeretik őket. Ezt a simogatáson kívül a jutalomfalatkákkal lehet elérni.

[wp_ad_camp_1]

Jutalomfalat kutyáknak olcsón rendelhető a tapbar.hu weboldalon. Ahogy a nevében is szerepel, a jutalomfalatot egy együtt töltött nap után, vagy egy boldog játék adjuk kutyáinknak, hogy érezzék a szeretet és a törődést. Azzal, hogy jutalomfalatot adunk kedvencünknek boldoggá tehetjük őt, ráadásul egészséges falatokkal ajándékozzuk meg, ami a szervezetének is nagyon jót tesz. Ezek a jutalomfalatok ízes és száraz falatok, amelyek sok egészséges összetevőt tartalmaznak, a kutyusok pedig egyszerűen imádják. A Dr. Clauders Dog Jutalomfalat Állatos Mix 10 kg-os csomagolásban kapható, és ezek a jutalomfalatkák 100%-osan természetes összetevőkből jöttek létre. A tápban nincs semmiféle színezék, vagy tartósítószer.

Jutalomfalat kutyáknak

Jutalomfalat kutyáknak

Egy jól elvégzett feladat után nagyon jól tud esni a kutyusnak a finom jutalomfalat, de a nap bármely pontján ki lehet ezekkel a falatokkal fejezni a szeretetet. A jutalomfalat a következő összetevőkből áll: növényi eredetű származékok, gabonafélék, ásványi anyagok, növényi eredetű olajok, valamint zsírok. Ha a továbbiakban is bővebben szeretne olvasni erről a kutyatápról, vagy általánosságban a kutyatápokról, ne habozzon, keresse fel weboldalunkat a tapbar.hu-t, hiszen itt a teljes készletet is megtalálhatja. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz a tapbar@tapbar.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja a +36 70 418 88 84 telefonszámot is.