Kalandokra vágysz? Akkor a megoldás a kaukázusi kalandtúra!

Többre vágysz, mint egy átlagember a szabadsága idején? Szeretnél valódi élményeket szerezni, akkor is, ha éppen pihensz? Amennyiben te is az izgalmakkal teli utazások kedvelője vagy, érdemes elutaznod Grúziába, ahol rengeteg izgalmas lehetőség vár rád a természeti tájakon kívül is.

[wp_ad_camp_1]

A Kaukázus kalandtúra kereteiben lehetőséged adódik egy élménydúsabb kiránduláson részt venni, hiszen a gyönyörű hegyekben való barangolás még fokozottabban izgalmassá teszi a szabadságod napjait. A szürke hétköznapok után pedig nem kell feltétlenül a lustálkodás evéssel egybekötött formáját választanod ahhoz, hogy jól érezd magad. A Békatutaj Egyesült éppen ezért gondolt a pihenés e formáját kedvelőkre is, így remek kaukázusi kalandtúrákat szervez Grúziába, vagy más nevén, ahogyan a sajtóorgánumok manapság egyre gyakrabban emlegetik, Georgiába.

Kaukázus kalandtúra

Kaukázus kalandtúra

A kaukázusi kalandtúra olyan felejthetetlen élményeket tartogat a kalandos utazásokat kedvelők számára, melyekre évek múlva is szívesen fognak majd gondolni azok, akik részt vettek rajta. A sok kicsiny falu rengeteg szépséget tartogat a természetet kedvelők számára, hiszen egyszerűsége önmagában is lenyűgöző egy, a városi pezsgéssel már betelt ember számára. Az UNESCO világörökség részeként is számon tartott falu, Ushguli is csodálatos látnivalónak számít már egymagában is.

Ha szeretnél részletesebben is megismerkedni, egyelőre csupán a betűk által ezzel a csodálatos kaukázusi vidékkel, illetve túrával, látogass el honlapunkra. Weboldalunkon arra is lehetőséged nyílik, hogy feliratkozz hírlevelünkre, ha még nem tudod pontosan, mikor érnél rá elutazni. Így mi értesíteni fogunk, ha újabb utazást szervezünk az általad választott helyre, és nem maradsz le az izgalmasabbnál izgalmasabb kalandtúrázásokról a Kaukázusokban.