Karosszéria védő fóliázás szolgáltatás!

A karosszéria védőt kifejezetten festett, gélbevonatú vagy egyéb esztétikai követelményeknek megfelelő felületek védelmére tervezték. A fólia védi a kocsit a kőforgácsoktól, karcolásoktól, károktól, kátrányfoltoktól és autóipari folyadékfoltoktól, valamint a kőfelpattanástól is.

[wp_ad_camp_1]

Karosszéria védő rendelhető néhány kattintással pillanatok alatt, igen kedvező áron a kovedofoliazas.hu weboldalon, ezért keresse fel bátran weboldalunkat és itt mindent megtudhat rólunk és termékeinkről egyaránt.  A nagyteljesítményű felületvédő fólia ideális az autó felületeihez. Könnyen kivágható és telepíthető. Fenntartja az áttekinthetőséget, garantáltan nem reped meg UV vagy sópermet hatására sem. Kiváló magas hő- és páratartalom mellett használható. A 3M gyakorlatilag kiküszöböli a kőforgácsok, karcolások és festék károsodásának kockázatát, miközben megőrzi a felület értékét. Optikailag tiszta, rendkívül kemény uretán fóliából készül, és egy digitálisan kialakított, egyedi autóminta sablonját speciálisan képzett szerelők szerelik fel, hogy elérjék a lökhárítók, fényszórók, szárnyak, szárnyas tükrök és motorháztető védelmét. Akár azt is választhatja, hogy az egész autóját lefedje a teljes nyugalom érdekében.

Hosszú évek óta tervezünk sablonokat és gyártjuk a fóliákat, így remekül ismerjük a jármű kontúrjait, és minden járműhöz készíthetünk sablonokat, optimális lefedettséggel és védelemmel. Akár normál fedést szeretne, hogy megvédje autója legkiszolgáltatottabb területeit a sérülésektől, vagy kiterjesztett fedést, hogy a motorháztető teljesen beburkolódjon az esztétika javítása érdekében, mi biztosan rendelkezünk egy védőfóliás megoldással. Elkötelezett mérnökeink minőségi gyártmányokat készítenek minden márkához és járműmodellhez, elősegítve a teljes nyugalmat, tudván, hogy a készlet első alkalommal tökéletesen illeszkedik. Bővebb leírásért és termékeinkért keresse fel a kovedofoliazas.hu weboldalt.