Kávéfőző gépek választéka várja online

Annak érdekében, hogy megspóroljon egy kis időt a dilemmán való töprengéssel, mi, kávébarátok, a lehető legteljesebb választ adjuk erre a kérdésre. Mielőtt nekilátna a megfelelő kávéfőző kiválasztásának, meg kell válaszolnia ezt a kérdést: a felöntős kávét élvezi-e a legjobban, és egyszerűen csak meg akar szabadulni a zacctól az italában, vagy kávérajongó, aki az igazit keresi, illusztris eszpresszót, amelyről világszerte legendák szólnak?

Kávéfőző online rendelhető az ekiraly.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, nézzen be hozzánk és megtalálhatja a teljes kávéfőző kínálatot az árakkal együtt. Ha Ön az első típusú kávé szerelmese, akkor a ráöntős filteres kávéfőzők felelnek meg a legjobban, amelyek nem használnak nyomást az elkészítési folyamat során. Az ezekben a gépekben készített kávé általában vizesebb (az ilyen italokban az oldott kávérészecskék aránya 2%-ot tesz ki – ehhez képest egy csésze eszpresszó akár 11%-át is kiadhatja), mégis megvan a kávé íze.  A filteres kávét az úgynevezett „vajas”, vagy selymes test, valamint a tiszta csésze jellemzi. Míg a filteres kávéban általában nagyobb a koffein mennyisége, mint az eszpresszóban, az utóbbi fajtát kedvelők inkább kerülik a filteres kávét – testét túl könnyűnek tartják.

A kávé extrahálására nyomást használó gépek az eszpresszó szerelmesei számára készültek. Az így elkészített kávé testes, ízei koncentráltabbak, utóíze pedig sokkal erősebb, mint a filteres kávéé. Az ilyen kávét kemény eszpresszóhab, sűrű, szirupos textúra és enyhén zavaros csésze jellemzi, amely minden eszpresszó ital nélkülözhetetlen alkotóeleme (ez a korábban említett 11%-os oldott kávérészecskéknek köszönhető). A piacon többféle kávégép létezik, amelyek az elkészítési módban, így az árban is különböznek egymástól. Bővebb leírásért és kávégép rendelésért nézzen be az ekiraly.hu weboldalra.