Kedvező árú kontaktlencsék az eOptika weboldalon!

Az eOptika kontaktlencse webáruházában csakis eredeti termékeket rendelhet, akár 30-50%-al olcsóbban, mintha ugyanezeket a termékeket boltból, vagy patikából vásárolná meg. Termékeinkre 120%-os árgaranciát biztosítunk, valamint 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is. A megrendelt termékeket átveheti személyesen budapesti irodánkban, de a házhozszállítás ára is rendkívül kedvező.

[wp_ad_camp_1]

A www.eoptika.hu weboldalon megtalálhatja kontaktlencséink, szemcseppjeink, valamint ápolószereink teljes kínálatát, valamint a rendelésről is olvashat bővebb információkat. A kontaktlencsék közül nagyon kelendő a Bioclear 3 darabos kontaktlencse, amely kiemelten kényelmes, és könnyen kezelhető. Megvédi a szemet a káros UV-sugaraktól, valamint a felhelyezési igen egyszerű, és még véletlenül sem kényelmetlen. Szemcseppjeink közül a legmagasabb minőségű kétségtelenül a Systane Balance szemcsepp, ami 10 ml-es kiszerelésben kapható és főleg gyakori könnyezésre, vagy csipás szemre ajánlott. Tárolja szobahőmérsékleten, és tartsa elzárva gyermekeitől!

Kontaktlencse

Kontaktlencse

A ReNu Multiplus 120 ml-es kontaktlencse folyadék tokkal tisztít, nedvesít, síkosít, öblít, és tárol is egyben. Használata két lépésből áll, dörzsölés és öblítés. Termékeink teljes készletéért, valamint további részletekért látogassa fel az eoptika.hu weboldalt. Amennyiben kérdései vannak, forduljon barátságos ügyfélszolgálatunkhoz az info@eoptika.hu e-mail címen, vagy a 06 (30) 22 22 275 telefonszámot tárcsázva. Rendelését átveheti irodánkban, az 1067 Budapest, Teréz körút 41 I. emeletén, de akár házhoz is szállítjuk önnek mindössze néhány száz forintért. Válassza tehát az eOptika webáruházat a rendkívül kedvező árakért, a legmagasabb minőségű termékekért és a szem egészségéért!