Keresse fel weboldalamat, ha kapcsolati problémákkal küzd!

Ha kapcsolati problémákkal küzd, vagy nem tudja eldönteni melyik intézményben tanuljon gyermeke, akkor forduljon hozzám, és én mindenben segítek, amiben tudok. Bővebben rólam a bajnainora.hu-n olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Keresse fel weboldalamat a bajnainora.hu-t és itt mindent megtudhat majd pszichológiai szolgáltatásaimról, például a nevelési tanácsadásról, a kapcsolati tanácsadásról, a sportpszichológiai tanácsadásról, a tanulási és beilleszkedési zavarok kezeléséről, a pályaválasztási tanácsadásról, az autogén tréningről és sok másról is. A pszichológiai szolgáltatásokat ráadásul igen alacsony áron igénybe veheti. Az iskola és óvoda választásban is szívesen segít a pszichológus, vagyis Bajnai Nóra felméri majd a gyerek képességeit, viselkedését és kognitív profilját különböző tesztek segítségével, és így sokkal könnyebb lesz majd iskolát vagy óvodát választani, hiszen nem mindegy milyen intézményben tanulnak a gyerekek, és nagyon fontos, hogy a képességeiknek megfelelő helyen tanuljanak az ő érdekükben.

Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@bajnainora.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázza a +36 30 299 1144 telefonszámot és itt minden kérdésre választ kap majd ami a pszichológiai szolgáltatásokkal, a tanácsadás menetével és az árakkal kapcsolatos. Amennyiben elolvasná szolgáltatásaim teljes leírását vagy a gyakori kérdésekre és az azokra adott válaszokra kíváncsi, mindenképpen keresse fel weboldalunkat, a bajnainora.hu-t és itt mindent megtudhat majd amire csak kíváncsi. Ha üzenni szeretne nekem, akkor erre is van lehetősége, csak töltse ki az űrlapot a Kapcsolat menüpont alatt a nevének, e-mail címének, telefonszámának és üzenetének megadásával. Ha megbízható pszichológust és sportszakpszichológust keres, akkor nem kell messzire mennie.