Kérje a gépjármű védelmet, tudja biztonságban autóját!

Annak érdekében, hogy az utakon biztonságban érezhesse magát, hogy ne kelljen attól tartania, hogy autójának egyszer csak lába kél, érdemes megfelelő biztonsági rendszert kérni. A rendszer egyik legfontosabb eleme természetesen a riasztó. Ez önmagában viszont kevés, hiszen a riasztó jelzéseire aligha fog valaki felfigyelni, különösen, ha azt gyorsan lekapcsolják. A legjobb amit tehet, hogy csapatunkhoz fordul és teljes körű védelmet kér.

[wp_ad_camp_1]

Az általunk kidolgozott és az ország minden területén elérhető gépjármű védelem minőségi riasztók beépítését és azok folyamatos figyelemmel kísérését jelenti. A riasztók által küldött jeleket a nap 24 órájában nyomon követjük. Bármilyen rendellenességet észlelünk azonnal értesítjük Önt telefonon, vagy ha kéri még sms-ben is. Ha nem elérhető, akkor a megadott személyeket keressük fel, illetve szükség esetén a hatóságokat is a helyszínre irányítjuk. A gépjármű védelem tehát nem csak riasztást, hanem a riasztásra történő azonnali intézkedést is magába foglalja.

Gépjármű védelem

Gépjármű védelem

A gépjármű védelem során azonnal megkezdjük a szükséges lépéseket, ha Ön használja a pánik funkciót, ha bárminemű rendellenességet észlelünk, ha megszólal a riasztó. A gaztevőknek így esélye sem lesz arra, hogy meglógjanak járművével. A rendszer többek között jelez, ha az autó ajtójának nyitása után legfeljebb tíz percen belül nem történik meg az azonosítás. Amennyiben véletlenül téves riasztásról van szó, egy sms elküldésével máris leállíthatja a rendszert, hogy ne szálljunk ki feleslegesen a helyszínre.

Kérje gépjármű védelem szolgáltatásunkat és végre nem kell amiatt aggódnia, hogy autójának egyszer csak nyoma kél, hogy baj esetén nem lesz kihez fordulnia! Internetes portálunkon máris megismerheti a részleteket, illetve kitudja választani az Ön számára leginkább szimpatikus csomagot, melyet az Elektronika Vonala Gépjármű távfelügyelet máris biztosít.