Kérje a gépjármű védelmet, tudja biztonságban autóját!

Annak érdekében, hogy az utakon biztonságban érezhesse magát, hogy ne kelljen attól tartania, hogy autójának egyszer csak lába kél, érdemes megfelelő biztonsági rendszert kérni. A rendszer egyik legfontosabb eleme természetesen a riasztó. Ez önmagában viszont kevés, hiszen a riasztó jelzéseire aligha fog valaki felfigyelni, különösen, ha azt gyorsan lekapcsolják. A legjobb amit tehet, hogy csapatunkhoz fordul és teljes körű védelmet kér.

Az általunk kidolgozott és az ország minden területén elérhető gépjármű védelem minőségi riasztók beépítését és azok folyamatos figyelemmel kísérését jelenti. A riasztók által küldött jeleket a nap 24 órájában nyomon követjük. Bármilyen rendellenességet észlelünk azonnal értesítjük Önt telefonon, vagy ha kéri még sms-ben is. Ha nem elérhető, akkor a megadott személyeket keressük fel, illetve szükség esetén a hatóságokat is a helyszínre irányítjuk. A gépjármű védelem tehát nem csak riasztást, hanem a riasztásra történő azonnali intézkedést is magába foglalja.

Gépjármű védelem

Gépjármű védelem

A gépjármű védelem során azonnal megkezdjük a szükséges lépéseket, ha Ön használja a pánik funkciót, ha bárminemű rendellenességet észlelünk, ha megszólal a riasztó. A gaztevőknek így esélye sem lesz arra, hogy meglógjanak járművével. A rendszer többek között jelez, ha az autó ajtójának nyitása után legfeljebb tíz percen belül nem történik meg az azonosítás. Amennyiben véletlenül téves riasztásról van szó, egy sms elküldésével máris leállíthatja a rendszert, hogy ne szálljunk ki feleslegesen a helyszínre.

Kérje gépjármű védelem szolgáltatásunkat és végre nem kell amiatt aggódnia, hogy autójának egyszer csak nyoma kél, hogy baj esetén nem lesz kihez fordulnia! Internetes portálunkon máris megismerheti a részleteket, illetve kitudja választani az Ön számára leginkább szimpatikus csomagot, melyet az Elektronika Vonala Gépjármű távfelügyelet máris biztosít.