Kiadó horvátországi apartman nagyszerű áron

Hova jár a legtöbb magyar nyaralni külföldön? Természetesen a horvát tengerpartra. Nyáron szabályosan ellepik a magyarok a horvát szigeteket és tengerpartokat, ami nem csoda, hisz elképesztően közel van és az árak sincsenek az egekben.

[wp_ad_camp_1]

Kiadó horvátországi apartmanTermészetesen a szállást is le kell foglalni, ekkor viszont sokan bajban vannak. Mégis hol éri meg? Lesz-e klíma? Lehet-e használni a wifit? Hol lehet majd parkolni? Egy szóval számtalan kérdés, ami azt bizonyítja, hogy egyáltalán nem könnyű megtalálni az ideális szálláshelyet, hisz annyi kritérium lenne, aminek a szálláshely sokszor nem felel meg. Sokan inkább kompromisszumot kötnek, különösen az ár miatt. Pedig van olyan szállás, ami minden igényt képes kielégíteni. Horvátországban Vir szigetén teljesen felszerelt apartmanok várják magyar tulajdonosoktól. Akár a teljes házat le tudja foglalni, akár tizenkét főre is. A ház közvetlenül a tengerparton fekszik, így mindössze pár lépés után a tengerbe merülhet. Pihenésképp pedig a pálmafák alatt lazulhat!

Horvátországi apartman

Horvátországi apartman

A kert előtt lévő saját pihenőágyon tud pihenni, miközben akár gyermekeit is könnyedén szemmel tarthatja. A víz lassan mélyül, így gyermekek számára is ideális a hely. A szigetre hídon át vezet az út, melynek használata teljesen ingyenes. Ahogy már említettük saját kert tartozik az apartmanhoz, ahol grillezni és bográcsozni is van lehetőség. A parkolás teljes mértékben megoldott, így emiatt nem kell aggódni. Természetesen a WiFi, klíma és UPC használat ingyenes. Biztos lehet benne, hogy az itt töltött pár nap hatalmas élmény lesz és teljesen kipihenve tud haza térni. Bővebb információkat a horvatnyaralo.hu weboldalon talál, ahol képeket is talál az apartmanokról, valamint az árakról is tájékozódhat!