Kijutós játékok – Készen állsz?

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk hatvan perced van kijutni egy szobából? Könnyűnek hangzik? Valószínűleg azért, mert nem mondtunk el minden információt.

[wp_ad_camp_1]

Kijutós játékok lényege, hogy az ember egy bizonyos idő alatt, általában hatvan perc alatt kijusson egy szobából. De, még ha ez ennyire egyszerű lenne! Ugyanis nem csak meg kell találni egy kulcsot és angolosan távozni, hanem komolyan meg kell dolgoztatni az agytekervényeket. A szabaduló szobának ugyanis az a lényege, hogy az ember megtalálja a fontos részleteket, bizonyítékokat és meglássa az összefüggéseket. Ehhez logikus gondolkodás szükséges. Ne, aggódj, nem egyedül leszel a szobában, hanem barátaid vagy családod körében, így együtt tudtok rájönni a megoldásra és kijutni a szobából. Minden szoba másként van berendezve és tartozik hozzájuk egy-egy történet is. Az idő minden esetben megvan szabva, általában hatvan perc. Ez alatt kell minél több bizonyítékot szerezni és megfejteni mi hova kapcsolódik és kijutni.

Szabadulószoba

Szabadulószoba

Szabadulószobák

A szabadulószobák különféle témájúak. Van, amelyik a hidegháborúba repíti vissza az embert és a harmadik világháború kitörését kell megakadályozni. Máskor a Maya Birodalomban találja magát a játékos, ahol különféle rejtélyeket kell megoldani és kiszabadulni a piramis belsejéből. Természetesen a zombi apokalipszis sem maradhat ki a felsorolásból, hiszen egy igazán népszerű téma. Ekkor nem csak ki kell jutni a szobából, de általában meg is kell találni az ellenszérumot vagy annak receptjét. Ha nagyszerű áron szeretnéd megvenni jegyed, akkor azt javasoljuk látogass el az exitgames.hu weboldalra, ahol Budapest 183 szabadulószobáját találod egy helyen, kiváló árakon! Foglald le szabadulószobád és sok sikert a kiszabaduláshoz!