Kisajkak kezelése lézeres kezeléssel

A kor előrehaladtával, valamint a szülést követően a nők hormonszintje megváltozik. Ennek következményeként a hüvelybemenet és a kisajkak hámja petyhüdtté válhat, rugalmasságából veszít, de akár megjelenhetnek rajta elszíneződések is. Az ilyen jellegű változások nem csak zavarók, de sok esetben a nők önbecsülésén is csorba esik emiatt.

[wp_ad_camp_1]

Kisajkak kezelése lézeres kezeléssel hatékonyan – Minden nő szeretne vonzó lenni és tetszeni magának, valamint a párjának. Éppen ezért nehéz elfogadni, ha az ember lánya már nem úgy néz ki, ahogy egykor. Különösen az intim területen tapasztalható változások viselik meg a nőket, sokszor olyannyira, hogy ez önbecsülésük csökkenéséhez vezet. Az sem kizárt, hogy a kapcsolat rovására megy a probléma. Szerencsére van megoldás, ráadásul műtét nélkül is lehet fiatalítani a kisajkakat. A lézeres technológia által a szövetek feszessége és rugalmassága visszanyerhető. Sőt, az elszíneződött terület rózsaszínes árnyalata is visszatér a lézeres kezelés által. Lézer segítségével, egyetlen szike vágás nélkül nyerheti vissza kisajkai fiatalságát!

A lézeres kezelést illetően pár dolgot érdemes tudni. A kezelés nem végrehajtható állapotos vagy éppen menstruáló nőn. Alapvetően a legjobb időpont a beavatkozás elvégzésére a ciklus első hete. Minden egyes kezelést vizsgálat előz meg, ami azért fontos, hogy kiderüljön fennáll-e valamilyen fertőzés. Ezenkívül citológiai vizsgálatra is sor kerül. Érdemes tudni, hogy a kezelést követő pár napban a duzzadás vagy folyás normálisnak számít. Fontos, hogy a lézeres kezelést követően négy hétig nem lehet tampont felhelyezni! Bővebb információkért érdemes ellátogatni a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalra és tájékozódni!