Kisbusz bérlés Nyíregyháza városában!

Utaztasson akár 8-9 személyt is Ford Transit vagy Opel Vivaro kisbuszban, ami az üzemanyag fogyasztás szempontjából nagyon gazdaságos és az utasok számára is kényelmes.

[wp_ad_camp_1]

Kisbusz bérlés Nyíregyháza, kedvező áron, akár több napra is, a www.kisbuszberbe.hu oldalon. Cégünk fő tevékenysége, 8-9 személyes kisbuszok, mikrobuszok, valamint személyautók bérbeadása. A kisbusz kölcsönzés egy remek lehetőség, számos előnnyel rendelkezik, de ami a legfontosabb, hogy az utazás során, teljes kényelemben lehet része az utasoknak. Járműveink tágas belső terének köszönhetően, együtt utazhat az egész család, így az utazás még szórakoztatóbb lehet. Ha sok csomagot szeretnének vinni, az sem fog rontani a kényelmükön, hisz a nagy csomagtérbe, bármit bepakolhatnak. Kölcsönözzön ki egyéb tartozékokat is a gépkocsik mellé, például a gyerekülést, GPS navigációt, tetőboxot vagy hóláncot.

Járműveink szolgálatra készen állnak, legyen szó baráti-céges rendezvényről, esküvőről, nyaralásról, kirándulásról, vagy csak egy kocsikázásról a barátokkal. Kisbuszaink mind „B” kategóriás jogosítvánnyal vezethetőek. A bérléshez (ami minimum 1nap) szükség van személyi igazolványra, lakcímkártyára, érvényes jogosítványra és adókártyára. Foglaláskor a fizetendő összeg 20%-át előlegként kérjük, a fix hely biztosításának érdekében. 50-100 ezer forint közt alakulnak a kauciós áraink, de lehetőség van arra is, hogy a saját autóját helyezze letétbe, melyet magánterületen, zárt garázsban őrzünk, még tart a bérlési idő. Kölcsönzési igényeit leadhassa személyesen Nyíregyházán, a Belső krt. 57-es szám alatt, e-mailben az info@kisbuszberbe.hu címen, illetve telefonon a +36/20-2949-842, +36/30-5775-277-es számokon, 9-19óráig. Egyéb információt és árakat a www.kisbuszberbe.hu oldalon talál.