Kiváló Barbie baba webáruház

A legjobb online webáruház, ahol kedvező áron vásárolhat Barbie babát, a jatek-webaruhaz.hu weboldal. Válogasson kedvére a szebbnél szebb Barbie babák között, és garantáltan megtalálja a kedvencét. Házhozszállításunk díja 1190 Ft, ami megéri, hiszen sokkal nehezebb órákat állni a játékboltban, vagy egy zsúfolt bevásárlóközpontban.

[wp_ad_camp_1]

Barbie webáruház kínálatunkban rengeteg típusú Barbie babára tehet szert, például a Barbie és a titkos ajtó – Nori Tündér Babára, amely 3 éves kortól ajánlott, és mérete 7 cm. Barbie és a titkos ajtó meséje egy olyan világba ad betekintést, ahol mindenki varázserővel rendelkezik, még Barbie is. Egy másik népszerű Barbie baba a Barbie lehetnék…korcsolyázó mini baba, amely mérete 10 cm, és ez a baba a kislányok kedvence, ami nem is csoda, hiszen szőke haja és ruhája álomszép. Barbie a korcsolyázásban is igen tehetséges, így a verseny után akár a trófeát is felemelheti. Az állatorvos mini baba is kedvelt játék a kislányok körében. Barbie mindig is szerette az állatokat, így ezúttal állatorvossá alakul, és a szetthez egy kiskutya is hozzátartozik, amelyet meg tud majd gyógyítani játék közben.

Barbie webáruház

Barbie webáruház

Ezeken kívül webáruházunkban megtalálhatja a focista mini babát, cukrász mini babát, Mariposa hercegnőt, Alexa hercegnőt, mini sellő babát, herceg babát, Lumina hercegnőt és még sok más híres Barbie babát. A Barbie babák teljes kínálatát, és a rendeléssel kapcsolatos információkat megtalálhatja, ha rákattint a jatek-webaruhaz.hu weboldalra. Amennyiben kérdései lennének, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címre írva, vagy a +36 (70) 64-96-396 telefonszámot tárcsázva. Válassza a Póny Játék Webáruházat, és rendeljen minőségi Barbie babákat alacsony és kedvezményes áron.