Kiváló használt laptopok kedvező áron

Webáruhzáunkban, a laptopbazis.hu-n rengeteg márkás használt laptopot kaphat, amelyek ráadásul kedvező áron kaphatóak és a házhozszállítás költségeit is teljesen elengedjük önnek. Laptopjainkat kétféleképpen kategorizáljuk, az A kategóriában a tesztelt, esztétikailag és műszakilag tökéletes darabok vannak, a B kategóriában pedig szintén tesztelt laptopok vannak, amelyek rendelkeznek valamilyen kisebb esztétikai hibával.

[wp_ad_camp_1]

Széles használt laptop kínálatunkban minden kedves vásárló kedvére válogathat a Dell, Acer, Asus, Samsung, HP, illetve Toshiba laptopok között. A Samsung NP-RV511 egy rendkívül jó állapotú és esztétikus laptop, amely Intel videokártyával, 32 GB tárhellyel valamint webkamerával is rendelkezik. A termk most 26%-os kedvezménnyel kapható és 6 hónap garanciát vállalunk rá. A HP Elitebook 8440P egy kiemelkedő teljesítményű laptop, és a vételára tartalmazza a Windows 7 64 bites magyar operációs rendszert. A laptopra szintén fél év garancia van, és garantáltan strapabíró, műszakilag pedig kifogástalan.

Használt laptop

Használt laptop

Az Acer Aspire ES1-131 egy piros színű laptop, amelyhez táska is kapható. Ez a fél éves laptop műszakilag teljesen felszerelt, 6-7 órán át bírja az akkumulátora és webkamerával is felszerelt. A laptop kijelzője kristálytiszta és szép képet biztosít, így a filmnézés egy igazi élménnyé válhat. A Toshiba Satellite L500 egy esztétikailag szép és tesztelt laptop, kisebb használati nyomokkal rendelkezik, de azon kívül a gép kifogástalan. Amennyiben többet szeretne megtudni laptopjainkról, vagy meg szeretné tekinteni a teljes készletet, látogasson el weboldalunkra a laptopbazis.hu-t. Kérdések felmerülése esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a pcdcompuerkft@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza bátran a +36 70 381 8839 telefonszámot.