Kiváló minőségű nyílászáró lakáshoz és házhoz egyaránt

Ma már nem elég, hogy a ház bejárata tökéletesen funkcionáljon, a háztulajdonosok számára az is fontos szempont, hogy esztétikus legyen. Sokan úgy vélik, hogy a bejárati ajtó, egyfajta névjegykártyája az otthonnak, bemutatja a tulajdonos stílusát, ízlését.

A bejárati ajtó kapcsán itt érhet el bővebb információkat! Amellett, hogy ma már az esztétikum is komoly kritérium az ajtó kiválasztása során, arról sem szabad elfeledkezni, hogy elsősorban a biztonsági követelményeket kell figyelembe venni, illetve a jó hőszigetelő képesség is elengedhetetlen, hiszen ezáltal megvalósulhat az energiamegtakarítás. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb vásárló esetében a Hörmann termék család és a márka által képviselt minőség nagy népszerűségnek örvend, ezért sokan választják ezeket a termékeket. A Thermo46 és Thermo65 acél Hörmann ajtók tökéletes alternatívát jelentenek, ha egy igazán minőségi ajtóra vágyik. A PET-RO Nyílászáró kínálatában kapható Hörmann ajtók RC 2 biztonsági felszereltséggel is kaphatók, minek köszönhetően még nagyobb biztonságban érezheti magát otthonában.

A Hörmann acél ajtók széles kínálatban kaphatók a PET-RO Nyílászáró kínálatában. Ezek az ajtók kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek, amivel energiát és nem utolsó sorban pénzt spórolhat meg. Ezekhez az igazán kedvező áron kapható ajtókhoz alapkivitelként jár a többpontos reteszelés, amely tovább növeli a biztonságot. Az ajtók további jellemzői a betörésátló reteszelés, a kívül-belül egy síkot alkotó ajtófelület és a szilánkmentes üvegezés. Mindezeknek köszönhetően, aki Hörmann acél ajtót vásárol, az biztos lehet benne, hogy ahogy az ajtó becsukódik, teljes mértékben biztonságban lesz! Bővebb információkat a petro-nyilaszaro.hu weboldalon talál!