Kiváló minőségű Vegnum Multi-D vitamin

A szervezet megfelelő működéséhez elengedhetetlen a multivitamin és vitamin fogyasztás, melyet elsősorban tápanyagokban gazdag, változatos táplálkozással tud biztosítani, azonban ezt nehéz kizárólag táplálkozással megvalósítani. Éppen ezért érdemes kiváló minőségű, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag multivitamint fogyasztani!

[wp_ad_camp_1]

Vegnum Multi-D vitamin fogyasztása által kiválóan támogatható az immunrendszer, mely így sokkal ellenállóbbá válik. A Vegnum Multi-D vitamin különlegessége, hogy a hagyományos multivitaminokhoz képest jóval több vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Egészen pontosan 18 alapvető vitamin és ásványi anyag található benne, valamint ezen túlmenően 29 zöldség, gyümölcs és egyéb növény antioxidánsokban gazdag kivonata van a Vegnum multivitaminban. Ezek a kivonatok koncentráltan tartalmazzák a mikrotápanyagokat és igazán kevés helyet foglalnak el a kapszulában. A Vegnum Multi-D vitamin további különlegessége, hogy a D-vitamint innovatív, mikrokapszulázott formában tartalmazza. A hazai ajánlásoknak megfelelően a Vegnum kapszula 2000 nemzetközi egység D-vitamint tartalmaz. Mivel a zsírban oldódó vitaminok, például a D-vitamin túlzott bevitel esetén felhalmozódik a szervezetben, ezért nem szabad a napi fogyasztási mennyiséget túllépni.

A Vegnum Multi-D vitamint akár várandósság alatt is lehet szedni, viszont az nagyon fontos, hogy más multivitamin készítményekkel ne fogyassza egy időben, például terhesvitaminokat ne szedjen a Vegnum kapszulával egyszerre. A Vegnum Multi-D vitamint étkezés után, megfelelő mennyiségű folyadékkal együtt vegye be. Ha szeretne bővebben tájékozódni a Vegnum Multi-D vitaminról vagy szeretné megrendelni, akkor látogasson el a vegnum.hu webáruházba!