Klikk ide és nyissa meg, hogy megtekinthesse a teljes kínálatunkat

A Városfejlesztés Zrt. magas szakmai tapasztalattal rendelkezik, amely több évtizedre nyúlik vissza, melyet itthon és az EU-n belüli országok területén végzett munkák során.

[wp_ad_camp_1]

Klikk ide és nyissa meg, a honlapunkat, melyet a varosfejlesztes.hu oldalára kattintva talál. A weboldalunkon mindent megtudhat rólunk és még a referenciáinkat is megtekintheti. A cégünk több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik integrált településfejlesztési stratégia készítésében és városfejlesztésben. Ez az idő alatt itthon és külföldön egyaránt végett munkálatokat, melyek között szerepelt a Főváros kerületei, Magyarország megye jogú városai, magyarországi és külföldi kis és közép városok megyeszékhelyek és járásszékhelyek városfejlesztési stratégiáit, integrált városfejlesztési stratégiáit és integrált település stratégiákat készített. Az integrált település stratégia készítése és az integrált városfejlesztési stratégia kidolgozása során az önkormányzatok általában 7-8 évre vetítik előre települések városfejlesztési tevékenységeinek a terveit.

Városfejlesztés

Városfejlesztés

A Városfejlesztési Zrt. meghatározó szerepet tölt be az integrált városfejlesztési stratégia és az integrált területfejlesztési stratégia területén, mint előkészítésben, megvalósításban, annak kidolgozásában, és a magvalósításban részt vevő eszközök kialakításában és megvalósításában. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését kattintson a honlapunkra, ahol minden bővebb információt megtalál. Bármilyen kérdéssel kapcsolatban hívjon bennünket a +36 20 941 1234-es telefonszámon, melyen az ügyfélszolgálatunk szívélyesen fogadja a hívását. Illetve elérhetőek vagyunk még az info@varosfejlesztes.hu e-mail címen is.