Konyha szőnyeg teflon bevonattal? Szuper modern, de mit is tud pontosan?

Melyik háziasszony ne szeretné a szép dolgokat és a jól felszerelt konyhát?! Egy konyhát, ahol minden kézre áll, na meg persze talp alá 😉 Egy csodás, minőségi, csúszásgátlós konyha szőnyeg megadja a komfortérzetet és a jó kedvet a főzésekhez.

Miért kell konyha szőnyeg a konyhába?

Egy konyhai szőnyeg több, mint egy egyszerű szőnyeg. Kedvet csinál a főzéshez és ahhoz, hogy több időt tölts a konyhában. Én például vágyom oda, ahol maximális kényelemben érezhetem magam, ilyen helyisége a lakásnak a konyha is. Ha gyönyörű konyha szőnyeg fogad és velem van a vacsora elkészítésekor, nagyobb elánnal állok a feladat előtt.

A konyhába való szőnyeg teszi a dolgát. Van csúszásgátlós konyha szőnyeg, de van hagyományos rongyszőnyeg is, amit letehetünk a konyha csempéjére. Elsőre lehet, bizarr ötletnek tűnik a konyhába szőnyeget teríteni, mert itt ugyebár akaratlanul is történnek balesetek, kifröccsent ételekkel, italokkal. Ámbár egy csúcs konyhai futószőnyeg nem ismer kompromisszumot a kényelem és a praktikum között.
Egy mosógépben mosható konyhai szőnyeg könnyen tisztán tartható bármikor, amikor bepiszkolódik. Olyan anyagból készül, ami hamar szárad és könnyedebb, mint például egy csúszásmentesített hátoldalú konyhaszőnyeg. Ezen utóbbiak hátoldala olyan anyagot kap, ami a csempéhez tapasztja, így biztosan nem történhet olyan baleset, hogy kicsúszik a lábunk alól.

Szőnyeg

Szőnyeg

  • Egy vastag konyha szőnyeg megóvja a leeső poharat, tányért, törékeny konyhai eszközöket, ha esetleg úgy alakul, hogy kicsúszik a kezünkből.
  • A modern konyhai szőnyegek legfőbb előnye a kényelem, amit Neked nyújt. A mosogató elé elhelyezett konyha szőnyeg, vagy a tűzhely előtt helyet kapó kitchen szőnyeg sokkal kedvezőbb az ízületeknek is. Kényelmesebb állni egy puha szőnyegen, mint a kemény és hideg csempén.
  • A konyha stílusát is sikkessé teszi főleg akkor, ha kicsi és sötét konyháról beszélhetünk. Egy ilyen helyiséggel kimondottan jót tesz egy világos konyha szőnyeg. Nagy divat volt az utóbbi években a fehér konyha. Ide pedig egy élénk színű, modern konyha szőnyeg lesz a nyerő választás, ami egyenesen felvirágoztatja a hangulatát.

Lenyűgöző kényelem és lenyűgöző enteriőr uralkodik a konyhában is, ha minden apró részletre odafigyelünk. Az otthonunk minden szeglete maximális pompát érdemel, s benne még fontosabb, hogy mi magunk is komfortosan mozogjunk.

Egy szép konyha szőnyeg apróságnak tűnik, s mégis óriásit ad hozzá meghitt, megnyugtató otthonunk miliőjéhez.