Kuba nyaralás mindenkinek kedvezményesen!

Sok jó oka van Kuba meglátogatására: a tengerpart, a kultúra, az étel, a táj, a zene, sorolhatnánk még, de biztos megértette. Bár az amerikaiak számára nehezebb Kubába utazni – nem lehetetlen. Tehát, ha azt kérdezi magától, hogy „menjek -e Kubába?”, a válasz határozott igen.

Kuba nyaralás elérhető az invia.hu weboldalra látogatva, tehát keressen fel minket és megtekintheti a teljes kubai ajánlatokat az árakkal együtt. A havannai repülőtértől mindössze 2 órás autóútra található Varadero – egy gyönyörű tengerparti város, amelyet Kuba legjobb partjaként ismernek. Gyönyörű fehér homokos partokat talál itt, amelyek 22 km-re húzódnak! A pálmafák, az ananászitalok és a kristálykék víz lélegzetelállítóak. Hacsak nem egy szikla alatt él, valószínűleg tudja, hogy a kubai szivarokat a világon a legjobbnak tartják. Látogasson el a Partagas szivargyárba Havannában, vagy tegyen egy napos kirándulást Havanna és Vinñales között, és lóháton kóborolhat egy bio dohányfarmon! Ha Kubába megy, nem hagyhatja ki, hogy maga döntse el, a kubai szivar valóban a legjobb. A Casa Particulars névre keresztelt kubai kormány lehetővé teszi a helyiek számára a turisták fogadását. Ez lehetővé teszi, hogy házakban és épületekben éljen egy valódi kubai család mellett. Egyedülálló perspektívát és betekintést nyújt a kubai életbe.

Kuba nyaralás

Kuba nyaralás

Nem mehet messzire Kubában anélkül, hogy ne látna valami fenomenális élő zenét és táncot. Gyakran előfordul, hogy a legjobb előadók közvetlenül az utcán vannak – de vannak olyan lenyűgöző műsorok is, amelyeket nem szabad kihagyni. A Tropicana meglátogatása hatalmas fénypontja az utazásnak, de érdemes megnézni a Buena Vista Social Clubot is. Ha szereti a balettet, próbáljon meg megnézni egy előadást Kubában. A kubai balerinák a világ legjobbjai közé tartoznak. Míg Kubában, és kifejezetten Havannában, az egyik legjobb dolog a vintage autók megtekintése. Amennyiben többet tudna meg a kubai utakról nézzen be az invia.hu weboldalra.