Különleges kínai étterem Budapesten

A kínai ételek manapság nagy népszerűségnek örvendenek, így az emberek előszeretettel rendelnek vagy térnek be kínai éttermekbe. Ha a fővárosban szeretné élvezni a keleti ország ízeit, akkor azt javasoljuk, hogy válassza Wang Mester kínai konyháját!

[wp_ad_camp_1]

Kínai étterem Budapest – A kínai gasztronómia sokak szívébe, pontosabban gyomrába belopta magát. Gyakorlatilag nincs is olyan nagyváros a világon, ahol ne lenne legalább egy, de inkább több kínai étterem. Magyarországon a kilencvenes évektől fogva örvendenek nagy népszerűségnek a kínai ételek és a kínai éttermek. Aki betér Wang Mester kínai éttermébe az biztos lehet benne, hogy valóságos ízorgazmusban lesz része. Wang Mester a szakácsmesterséget a nagyszülőktől örökölte, illetve Peking legjobb éttermeiben tökéletesítette tudását. Wang Mester célja, hogy minél több emberrel megismertesse az ötezer éves kínai konyhaművészet titkait. Aki nem csak a kóstolni szeretné Wang Mester nagyszerű ételeit, hanem szeretné elkészíteni őket otthonában, annak érdemes ellátogatni a kinaikonyha.hu weboldalra, ahol meg tudja tekinteni az ízletes ételek receptjeit.

A kínai népélelmezés egyik fontos eleme a rizs, így rengeteg kínai ételben megtalálható. Ezenkívül a tészták is jelentős hangsúlyt kapnak a kínai ételekben. A kínai konyhában leginkább szárnyasokat és sertést használnak, illetve halakat, kagylókat, rákokat és békákat. A marhát inkább csak munkaerőként tartják, de csak ritkán fogyasztják. A szárnyasokon belül a csirkét és a kacsát preferálják elsősorban. A szóját is kedvelik, méghozzá olyannyira, hogy alig van olyan kínai étel, amibe valamilyen formában ne kerülne szója. Bővebb információkért látogasson el Wang Mester kínai éttermének online platformjára a kinaikonyha.hu weboldalra!