Kusza időbeosztással is lehet angolul tanulni

Sokan panaszkodnak arra, hogy azért nem tudnak nyelviskolába járni, mert sok esetben olyan időpontban vannak a nyelvórák, hogy összeegyezhetetlen munkájukkal vagy életvitelükkel. A nyelviskolák nagy része valóban nagy létszámú csoportokban oktatja az angol nyelvet. Általánosságban elmondható, hogy 15-20 fős csoportokban zajlanak az órák.

Nem csoda, hogy szinte lehetetlen ennyi ember időbeosztását összehangolni. Egy adott időpontban kezdődnek az órák, melyet akkor is megtartanak, ha nem tud részt venni rajta a tanulni vágyó. Ilyenkor, ha egy óráról lemarad, a tananyaggal is lemarad.

BeHappy Nyelviskola

BeHappy Nyelviskola

Ezzel szemben a Pesten és Budán is megtalálható BeHappy Nyelviskolába szinte bármikor lehet menni. Hétköznaponként reggel kilenctől este kilencig várják a tanulni vágyókat. Tehát nagyon rugalmas az időbeosztás. Nem mellékesen hétvégén is nyitva vannak, így ha hétköznap valaki nem ér rá, mehet hétvégén tanulni. Nagy előnye a BeHappy Nyelviskolának, hogy mindenki akkor megy, amikor tud, hisz nincsenek előre megszervezett csoportok. Így, ha egyik héten csak délután, a másik héten pedig csak délelőtt tud menni, akkor sincs semmi probléma, hisz a tanuló választja ki a számára legjobban megfelelő időpontot. Ilyenkor annyi a teendő, hogy az órára akár személyesen, akár interneten keresztül feliratkozzon.

A rugalmas időbeosztásnak valamint a személyre szabott tanulási rendszernek köszönhetően mindenki saját tempójában, saját időbeosztása alapján tud megtanulni angolul. Még a legzsúfoltabb időbeosztáshoz is tud alkalmazkodni a nyelviskola, legyen szó egy elfoglalt üzletemberről, vagy egy egyetemistáról, mindenki tud magának megfelelő időpontot találni a hosszú nyitva tartás alatt. Így többé nem lehet kifogás, hogy valaki nem tud megtanulni angolul.

Forrás: Behappynyelviskola.hu