Lakásfelújítás hozzáértő szakemberek segítségével

Számtalanszor előfordul életünkben, hogy lakásfelújítás előtt állunk, hiszen eluntuk a régi tapétát, vagy bővíteni szeretnénk nappalinkat, melyhez falbontásra is szükség van, vagy csak egyszerűen új fürdőszobát szeretnénk. Lakásfelújítással foglalkozó cégünk több éve áll elégedett és visszatérő ügyfelei szolgálatára.

[wp_ad_camp_1]

A szobafestés, falfestés és tapétázás során minden esetben rugalmas szobafestő csapatunk áll rendelkezésére. Önnek lehetősége van diszperziós, latex vagy enyvfestés megrendelésére is, de igény esetén az egyszerű tisztasági festés is megrendelhető. Ácsmunkáink közül felújítás során megrendelheti a tetőfelújítást külső bontással, vagy a meglévő palatető bontását és a tető teljes felújítását is. Utólagos tetőtéri szigetelésnél oda kell figyelni a hangszigetelésre, a tűzállóságra és a páratechnikai megfelelősségre is.  Kőműves munkálataink segítségével akár falakat is kibontathat, melyekhez a tervek elkészítését is vállaljuk.

Lakásfelújítás

Lakásfelújítás

A cégünk által kivitelezett lakás vagy házfelújítási munkák során minden esetben ingyen elkészítjük Önnek a vonatkozó árajánlatot és az általunk elvégzett lakásfelújítás munkálatokra 3 év teljes körű garanciát vállalunk. A különböző hatóságoktól – amennyiben Önnek nincsen ideje rá, vagy esetleg nem akar foglalkozni vele – a szükséges engedélyeket rövid határidővel beszerezzük. Annak érdekében, hogy leendő vagy, már meglévő ügyfeleink is folyamatosan elégedettek legyenek a kapott ár-érték aránnyal a szolgáltatásaink tekintetében, minden negyedévben különböző akciókkal kedveskedünk.

Forrás: http://www.lakasfelujitas1.hu