Lakásunk védelmében a riasztók segítenek

Otthonunk védelmében mi magunk is tehetünk megfelelő lépéseket, mellyel biztonságban tudhatjuk vagyontárgyainkat. Sok esetben éppen a megelőzés számít a legjobb védekezésnek, s nincs ez másként otthonunk védelmének érdekében sem. A riasztó használatával megelőzhetjük a tolvajok bejutását lakásunkba, valamint nem kell számolnunk a különféle balesetek okozta károkkal sem, mint például a tűz, vagy a víz.

A riasztók tehát praktikus, ha anyagi értékeinket szeretnénk megkímélni, hogy illetéktelen kezekbe kerüljön, de jó megoldást nyújt akkor is, ha például tűz keletkezne otthonunkban. Már jó ideje módunkban áll gépjárművünket riasztóval felszerelni, akkor miért ne védenénk lakásunkat is riasztó segítségével? Az Elektronika vonala lakásriasztó választékában mindenki megtalálhatja a neki legjobban megfelelőt, és ebben segítségére vannak munkatársaik is, akik emellett érthetően elmagyarázzák a rendszer működését is.

Riasztók

Riasztók

A lineelectronic.hu oldalon lehetőségünk van olyan riasztókat választani, melyek mozgásra, vagy éppen rezgésre aktiválódnak, de akár üvegtörést érzékelő lakásriasztót is igényelhetünk. Ezek a betörők elleni védelmet szolgálják, de füst- és vízérzékelő riasztóval is védhetjük otthonunkat. Magától értetődően felszereltethetjük ezeket a lakásriasztókat mind kül-, mind pedig beltérre.

Sőt, már olyan riasztót is vásárolhatunk, mely akkor is működőképes, ha áramszünet van. Mindezt egy akkumulátor biztosítja. Számtalan helyzet, az életmódunk azt követeli meg, hogy a nap több óráját a munkahelyünkön töltsük, ám századunk találmányait kihasználhatjuk otthonunk védelmére, hogy akkor is tudjuk, mi történik odahaza, ha éppen nem tartózkodunk otthon. A riasztó ugyanis akár telefonunkra is jelez, ha valami baj történne otthon.