Láthatatlan fogszabályozás Budapesten

A Clearsmile láthatatlan fogszabályzó segítségével újra bátran mosolyoghat majd, és visszanyerheti minden önbizalmát. A Clearsmile nem egy hagyományos fogszabályzó, amelyet problémás kivenni és tisztítani, hanem épp az ellenkezője ennek. A Clearsmile észrevehetetlen, hatékony, magas minőségű, és kényelmes viselet is, miközben fogai újra a helyükre kerülnek.

[wp_ad_camp_1]

Láthatatlan fogszabályozás elérhető kedvező áron csak a Clearsmilenál! A Clearsmile használata esetén a sínek és a fogak is egyszerűen tisztíthatóak lesznek, és gyakorlatilag a viselése is észrevehetetlen lesz a környezete számára. A fogszabályzó extra vékony, magas minőségű műanyagból készült, a síneit pedig általában kéthetente kell cserélni egészen addig, amíg a fogak újra a régiek lesznek. Válassza a Clearsmilet, hiszen nálunk ingyenes a konzultáció, több mint 5 éves tapasztalattal rendelkezünk láthatatlan fogszabályzás területén, rövidebb kezelési időt biztosítunk, a fogszabályzó teljesen észrevételen és kényelmes viselet, ami bármikor kivehető és tisztítható, valamint felnőtt korban is alkalmazni lehet.

Láthatatlan fogszabályozás

Láthatatlan fogszabályozás

Az általunk kínált ár magába foglalja a konzultációt, a kontroll díját, a 3 dimenziós fogmozgatási tervet, valamint a lenyomatvételt és az előzetes kezelési tervet is. Szakorvosaink az első konzultáción mérik fel a fogak jelenlegi állapotát, majd egy mozgatási tervet is készítenek, ezután pedig jöhet az egyedi fogszabályzó elkészítése, amelyet rendelőnkben át is vehet. További részletekért látogassa fel weboldalunkat, a clearsmile.hu-t. Amennyiben kérdezni szeretne a fogszabályzóról, vagy szolgáltatásinkról, vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@keramiadental-budapest.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 20 356 5556 telefonszámot és embereink készségesen állnak pácienseink rendelkezésére.