LED panel online vásárlása kedvezményesen

A LED panellámpák modern, elegáns alternatívát kínálnak a mennyezeti (és akár fali) világításhoz a régi, lineáris fluoreszkáló világításhoz. Az egyik dolog, ami miatt a panellámpák sokkal jobban néznek ki, mint a fluoreszkáló fények, az a sima „széltől szélig” világítás. Ha felnéz egy fénycsöves szerelvényre, akkor is láthatja a csöveket a diffúzoron keresztül, még akkor is, ha a lámpa világít – a fény ott van, ahol a csövek vannak, de sötétebb a csövek közötti helyeken.

LED panel várja online az elgoshop.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk még ma és megtekintheti a teljes panel kínálatot az árakkal együtt. Vastagabb felületekhez, mint például tégla vagy fa, amelyeket nem lehet bevágni, felületi led panellámpákat használnak. A konzolok könnyen becsavarozhatók a felületbe, majd a led paneleket még néhány csavarral a konzolra rögzítjük.  A LED panellámpákkal a diffúzor egyenletesen világít végig. Természetesen az üzemeltetésük is olcsóbb, mint a fluoreszkáló lámpatesteké, és ötször tovább működnek anélkül, hogy kiégnének. Mivel nem használnak előtétet, csendesen és minden olyan villogás vagy tompítás nélkül működnek, amit az előtét alapú világításnál megszokhattunk. A lapos paneles LED-lámpák talán legelterjedtebb beépítése az álmennyezetekbe történik. Egy meglévő fluoreszkáló lámpatest cseréje a süllyesztett mennyezetben gyors és egyszerű feladat, és a LED panel felszerelése egy új mennyezetbe nem bonyolultabb, mint egy fluoreszkáló lámpatest felszerelése.

LED panel

LED panel

Weboldalunk LED-paneljei alapfelszereltségként olyan vezetékekkel vannak ellátva, amelyek segítségével a panellámpát a mennyezetre vagy a rácsos szerkezetre felfüggesztheti. Ideális olyan alkalmazásokhoz, ahol magas a mennyezet, de szeretné közelebb vinni a fényt. A drámai, már-már ablakszerű világítás érdekében a LED panellámpák falra szerelhetők. Amennyiben rendelni szeretne nézzen be még ma az egloshop.hu-ra.