Lengőkar online vásárlása!

A lengőkar-felfüggesztési rendszer a járművek számára a tömeg csökkentésére jöttek létre az összekötő mechanizmus terhelésének csökkentésével és a jármű közepe közelében lévő hely csökkentésével.

[wp_ad_camp_1]

A lengőkar a jármű karosszériájának forgástengelyéhez van rögzítve egy lengéscsillapítóval, amelynek alsó vége a lengőkar alsó részéhez van rögzítve. Bővebben a lengőkarról az alkatreszek.hu weboldalon olvashat, ahol néhány kattintással rendelhet is vadonat új lengőkar alkatrészeket. Az első lengőkar a lengéscsillapító felső végéhez, a lengőkar felső részéhez, a második pedig a jármű karosszéria-részének alsó részéhez, a forgattyústengelyhez és az első függesztőkarhoz kapcsolódik. Az első tengely által képzett R szöget, amely az első tengely lengési sugarát alkotja, és a második tengelyt, amely a második kapcsoló feszítési iránya mentén halad, úgy állítják be, hogy áthaladjon 90° -on, míg a lengéscsillapító a maximális meghosszabbítás között nyúlik át.

Lengőkar

Lengőkar

Lengőkar felfüggesztési rendszer a járművek esetében a következőket tartalmazza: lengőkar, amelynek egyik vége forgathatóan van rögzítve a jármű karosszéria oldalán elhelyezett forgó tengelyhez, és a jármű kereke egy másik végéhez van rögzítve, lengéscsillapító, amelynek alsó vége a lengőkar alsó részéhez van rögzítve, az első lengőkar forgathatóan van rögzítve a lengéscsillapító felső végéhez és a lengőkar felső részéhez, valamint része a jármű karosszéria részéhez forgathatóan rögzített második rúd is. Amennyiben ön is szeretne lengőkart rendelni, nem kell mást tenni, mint benézni hozzánk az alkatreszek.hu-ra, és itt megtalálhatja majd a teljes lengőkar kínálatot is az árakkal és az alkatrészek illusztrációival együtt. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti.