Life coaching Győrben

Életünk során rengeteg kihívással nézünk szembe, a munkahelyen, otthon, de már az iskolában is. Ezekhez a kihívásokhoz pedig rengeteg lelki erő szükséges. Az állandó konfliktusok, stresszhelyzetek és kompromisszumok viszont szó szerint kiszippantják az ember minden erejét, azért pedig, hogy erejét visszakapja, érdemes elkezdeni életvezetési tanácsadóhoz járni.

[wp_ad_camp_1]

Life coaching Győr közelében elérhető rendkívül kedvezményes áron a zenit-coaching.hu weboldalon. Az életvezetési tanácsadók szerint mindenki képes arra, hogy saját életét irányítsa, és ha el is veszti a helyes irányt, az edzők majd segítenek önnek abban, hogy újra megtalálja helyét a világban. A life coach nagyon sok segítséget nyújthat abban az esetben ha ön nem érzi magát jól a munkahelyén, ha nem tudja elmondani mit érez, ha nem talál magának párt, ha problémája van valamelyik családtagjával, ha nehéz döntés előtt áll és nem tudja mit tegyen, ha úgy érzi sehová sem tart az élete, vagy ha szeretne fejlődni. Az életvezetési coaching általában 60 perces ülésekből áll, ezeken az üléseken pedig beszélgetések zajlanak.

A beszélgetések során az edző kérdéseket tesz fel és játékokkal készül esténként, hogy ezzel megértessen egy-egy dilemmát az ügyfelekkel. Egy adott problémakört általában 5-10 ülésen át bogoznak ki az életvezetési edzők. Az első ülés előtt még lesz egy beszélgetés, amely során megismerkedhet az edzőkkel, megtudhatja a tanácsadás folyamatát és a kereteket is. Ez egy teljesen ingyenes alkalom, így ha szeretne, innen még mindig elsétálhat. Amennyiben többet szeretne megtudni az életvezetési tanácsadásról, mindenképp keresse fel weboldalunkat a zenit-coaching.hu-t bővebb leírásért. Kérdések felmerülése esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a barbara@zenit-coaching.hu, a kriszta@zenit-coaching.hu vagy éppen a tibor@zenit-coaching.hu e-mail címen.