M1 tv műsor az interneten

Az M1 a Magyar Televízió tulajdonában lévő és általuk működtetett magyar televíziós csatorna. A csatornát nagy felbontásban is sugározzák szerte az országban. Ez volt a legnézettebb hazai csatorna Magyarországon, értékesítése 97%-os volt. 2015. március 15-én az M1-et 24 órás hírcsatornaként indították újra, ami azt jelenti, hogy azóta minden más program átkerült a Duna TV műsorába.

[wp_ad_camp_1]

Az M1 csatorna programja teljes egészében a musor.tv weboldalon érhető el, így, ha szeretné megnézni, hogy ma vagy a héten milyen érdekes műsor lesz elérhető az M1-en, akkor itt megtalál majd mindent, ami érdekelheti, ráadásul megtekintheti műsorújságunkat ingyenesen, sorban állas nélkül. A csatorna reklámokra szánt idejét az Atmedia értékesíti. Az 1950-es évek a rádiós műsorszolgáltatás folyamatos bővítése és fejlesztése mellett szükségessé tették a televíziós állomások bevezetését. Az ilyen első tesztet a Gyáli úti postatesztelő állomásról közvetítették 1953. december 15-én. A második próbaüzemre 1955 júniusában került sor a Szabadság-hegyen, a volt Hargita hotel közelében, a Magyar Posta Kísérleti Intézetben.

2015. április 2-án az M1 színe a korábbi rózsaszín helyett lila lett, és a logó is fehér lett. Május 5-től a bal felső sarokban lévő csatorna azonosító sor rózsaszínről fehérre változott. 2020. március 15-én 5 óra 55 perckor az M1 képe ismét megújult, és a képernyőn megjelenő csatornaazonosítót a bal felső sarokból átvitték a bal alsóba. Ha szeretné megnézni, milyen érdekes programokat és műsorokat nézhet mostanában az M1 tévécsatornán, mindenképpen látogasson el a musor.tv webhelyre, ahol megnézheti az összes többi tévécsatornát is az M1 mellett, valamint az M1 műsorairól egy-egy leírást is olvashat majd, valamint megtekintheti, hogy melyik műsort sugározzák HD felbontásban.