Mallorca nyaralás foglalható az interneten is!

A sziget egyik legnagyobb látnivalója kétségkívül a barlangjai, mint például a Cova del Drach. Mallorca a városi turizmus célpontja is. Palma (éves átlaghőmérséklete 18 fok) kozmopolitán városi életet, kultúrát, gasztronómiát, sportot és szabadidőt kínál. Ezenkívül, ha magának a városnak a székhelyéről van szó, akkor könnyedén meglátogathatja a sziget többi részét, mivel a főbb látnivalók egy órányi autóútra vannak, ami sokkal kényelmesebbé teszi a közlekedést.

Mallorca nyaralás vár mindenkire az invia.hu weboldalon, ezért kattintson ide bátran és megtalálhatja a mallorcai árakat és ajánlatokat néhány perc alatt. A Baleár-szigetek gasztronómiája nagyon változatos. Kétségtelenül híres különböző töltelékeivel készült Ensaimada süteményeiről. Miért ne kóstolna meg néhány hihetetlen helyi specialitást a sziget körül, mint például: coca de Trampó (lapos kenyér zöldségekkel), el arrós brut (húsos és zöldséges rizsétel), el frito mallorquín (belsőségek és zöldségpörkölt), el tumbet (pörkölt zöldségétel) vagy el pa amb oli (olajjal, fokhagymával és paradicsommal dörzsölt kenyér). Palma de Mallorca történelme gazdag. Feltárhatja gazdag történelmi örökségét, miközben sétál a régi középkori negyedben és a város vallási építészetében gyönyörködik.

És a szigetre való utazás nem lenne teljes a Santa Maria-székesegyház és a Bellver-kastély látogatása nélkül. A szigeten több múzeum is található, ahol többet megtudhat Mallorca történetéről. Az egyik a Cipő- és Bőrmúzeum. A régi lovassági laktanyában található, és a 20. század első felének cipőgyárát hozták létre itt.  Egy másik múzeum, amelyet ajánlunk, az Esbaluard, a sziget Modern és Kortárs Művészeti Múzeuma, amely több mint 700 műalkotást tartalmaz a Baleár-szigetekről és a világ minden tájáról származó művészek által. Amennyiben még többet tudna meg keresse fel az invia.hu-t.