Mancs őrjárat játék

Ryder a Mancs őrjárat kutyák tízéves vezetője, megmentője és tanára. Nagy a szíve, rettenthetetlen és rendelkezik a sikeres missziókhoz szükséges képességekkel. Van még egy quadja is, amely jet-ski-ként és motoros motorrá is átalakítható. Bővebb leírást weboldalunkon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Mancs őrjárat játék elérhető a jatektenger.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk és megtekintheti a teljes kínálatot és az árakat is, valamint pillanatok alatt rendelhet mancs őrjárat játékokat. A Mancs őrjárat szereplői: Marshall (színe: piros) kissé esetlen dalmata, akit könnyű inspirálni. Felszereléséhez tartozik egy tűzoltóautó és egy vízágyú. Második felszerelésével mentős. Marshall nagyon barátságos, minden állattal szemben. Chase (szín: kék) német juhászkutya. Sportos és szeret parancsolni, ezért mindig ő van ott először mindenhol. Felszereléséhez rendőrautó és megafon tartozik. Chase-nek mindig ébernek kell lennie, mert allergiás a macskákra és a tollakra. Kémberendezéssel is rendelkezik, amely egy drónt és egy éjjellátó eszközt tartalmaz.

Mindent tud a korcsolyáról és a snowboardról. Imád piszkos lenni, majd gyorsan beugrani a fürdőkádba. Rocky (szín: zöld) vegyes fajtájú kiskutya, akinek mindig van mindene, ami szükséges. Nagyon lelkes és több száz ötlete van. Rockynak vannak olyan eszközei, amelyeket a kis hátizsákjában és egy újrahasznosító teherautóban tart. Ő maga az egyetlen kutya a sorozatban, akinek az aquaphobia nevű fóbiája van, ami azt jelenti, hogy fél a víztől. Bővebb leírásért és további információkért, keresse fel a jatektenger.hu weboldalt és itt mindent megtalál a mancs őrjáratról és a játékokról. Weboldalunkon megtalálhatja az elérhetőségeinket, és itt felteheti a kérdéseit a játékokkal és a rendeléssel kapcsolatban.