Max Parketta – burkolásban otthon vagyunk!

Parketta akció a Maxparketta Kft. honlapján! Ha szeretne minőségi parketta burkolatot otthonába, beltéri vagy kültéri használatra, feltétlenül látogasson el a parketta diszkontba. Melegburkolásban otthon vagyunk! A jó minőségű padlóburkolatok hosszú időn át emelhetik otthona hangulatát és kényelmét. Ha minőségi parkettára van szüksége, a Max Parketta a legtökéletesebb választás. Hogy miért? Térjen be weboldalunkra, vagy keressen fel bennünket személyesen, és megtapasztalja!

[wp_ad_camp_1]

Több mint 15 éve állunk vásárlóink rendelkezésére a melegburkolatok tekintetében. Magas minőségű, kiváló alapanyagokból készült laminált parketta, szalagparketta és ipari parketta is vásárolható kereskedésünkben. A minőségi parketta kínálat közel 14 féle fafajtából, sokféle színárnyalatban megvásárolható szaküzletünkben, a burkoláshoz szükséges további alapanyagokkal együtt.

Újabb érvünk van arra, miért nálunk nézzen körül, ha felújítaná otthonát. A Maxparketta minőségi kül- és beltéri parkettát kínál roppant kedvező áron. Weboldalunkon továbbá a parketta ápolásával kapcsolatos tanácsokat is olvashat. Bízza ránk magát, ha a minőségi, olcsó parketta és a szakértő kivitelezés mellett döntött. Az Ön által megvásárolt parketta házhoz szállítása mellett szakembereink díjmentesen felmérik a burkolásra váró helyiségeket, és árajánlatot készítenek a kivitelezéssel kapcsolatban.

 

Maxparketta minőség

Maxparketta minőség

Szeretné jó kezekben tudni otthonát, és otthona padlóburkolatát? Válassza Ön is a Max Parketta diszkont széles választékát, ahol európai és trópusi fafajtákból, különféle méretű parketták mellett speciális, tartós kültéri burkolatok között is válogathat.

Tekintse meg termékkínálatunkat és referenciáinkat. Számunkra a minőség, a tapasztalat és az igényes kivitelezés a legfontosabb. Válasszon bennünket otthona szépítéséhez!

Forrás: Maxparketta Kft.