Megbízható görgősláncok alacsony áron!

A görgős lánc az a lánchajtás, amelyet leggyakrabban használnak mechanikai erőátvitelre sokféle háztartási, ipari és mezőgazdasági gépen, beleértve a szállítószalagokat, huzal- és csőhúzó gépeket, nyomdagépeket, autókat, motorkerékpárokat és kerékpárokat. Egy sor rövid hengeres görgőből áll, amelyeket oldalsó kapcsok tartják össze. Egy fogazott kerék, az úgynevezett lánckerék hajtja ezeket. Ez egy egyszerű, megbízható és hatékony erőátviteli eszköz.

Görgősláncok várják a hajtastechnika.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk és megtekintheti a legjobb termékeinket méghozzá olcsón. A görgős láncban kétféle láncszem váltakozik. Az első típus a belső láncszemek, amelyekben két belső lemez van, amelyeket két hüvely vagy persely tart össze, amelyeken két görgő forog. A belső láncszemek váltakoznak a második típussal, a külső láncszemekkel, amelyek két külső lemezből állnak, amelyeket a belső láncszemek perselyein átmenő csapok tartanak össze. A „persely nélküli” görgős lánc működésben hasonló, bár felépítésében nem; a belső lemezeket összefogó különálló perselyek vagy hüvelyek helyett a lemezbe egy a furatból kiálló cső van belenyomva, amely ugyanazt a célt szolgálja. Ennek az az előnye, hogy a lánc összeszerelésének egy lépését eltávolítják.

A görgős lánc kialakítása csökkenti a súrlódást az egyszerűbb kialakításokhoz képest, ami nagyobb hatékonyságot és kisebb kopást eredményez. Az eredeti erőátviteli láncváltozatokból hiányoztak a görgők és a perselyek, mind a belső, mind a külső lemezeket csapok tartották meg, amelyek közvetlenül érintkeztek a lánckerék fogaival; ez a konfiguráció azonban rendkívül gyors kopást mutatott mind a lánckerék fogainál, mind a lemezeknél, ahol azok a csapokon forogtak. További részletekért és görgősláncok rendeléséért kattintson bátran a hajtastechnika.hu weboldalra.